Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

films 2022

40 films om naar uit te kijken in 2022

Bij leven en welzijn kunnen we dit jaar genieten van een absoluut overvol topaanbod van films. Sequels overheersen, maar tussen al dat groots geweld zijn er ook eerder kleine pareltjes om in de gaten te houden. We sommen de films op waar wij het meest naar uitkijken. Films 2022

Scream (12 januari)

© Paramount Pictures

Bijna 26 jaar geleden zaaide Ghostface voor het eerst terreur in het stadje Woodsboro. Scream is sindsdien uitgegroeid tot een iconische horrorfilm die ook heel wat vergeetbare sequels teweegbracht. Maar Scream 5 lijkt weer anders te worden, want veel van de originele castleden zoals Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette keren terug. Jammer genoeg overleed vaste regisseur Wes Craven in 2015, maar aan de goeie dingen die we horen van deze nieuwe in de reeks lijkt het alsof zijn legacy eer wordt aangedaan. (Jana)

Nightmare Alley (19 januari)

films 2022
© Searchlight Pictures

Deze hebben we al gezien: Nightmare Alley is de nieuwe van Guillermo del Toro waarin hij zijn verwonderlijke magie inruilt voor valse, gewelddadige fantasieën die de donkerste krochten van de menselijke ziel blootleggen. Bradley Cooper schittert op een allesvernietigend pad richting rijkdom. (Matti)

C’mon C’mon (26 januari)

Soms word je instant verliefd op een film en laat die je niet meer los. Zo verging het ons op Film Fest Gent met deze intieme en wondermooie zwart-witfilm van Mike Mills. Een radiojournalist moet een tijdje voor zijn neefje zorgen, en dat brengt meer met zich mee dan hij op voorhand had gedacht. Het duo doorkruist het land en leert van en over elkaar, met vallen en opstaan. Joaquin Phoenix is fantastisch in een ingetogen rol, en de jonge Woody Norman moet niet onderdoen. Ga deze parel zeker bekijken. (Elien)

Marry Me (9 februari)

films 2022
© Perfect World Pictures

Jennifer Lopez, queen van de romcoms in de jaren 2000, is terug! Wereldster Kat ging live op tv trouwen met haar verloofde, tot er een video van hem lekt waarop hij haar bedriegt. Compleet zonder aanleiding kiest ze een man uit het publiek om zijn plaats in te nemen. Op het eerste gezicht lijkt die fake relatie enkel dat te blijven, maar misschien is een gewone man precies wat zij nodig heeft. Marry Me zal ongetwijfeld niets nieuws onder de zon brengen, maar wat is het lang geleden dat we nog een romcom op het grote scherm konden zien. In JLo we trust. (Elien)

Moonfall (9 februari)

© Lionsgate

Master of mayhem Roland Emmerich krijgt maar niet genoeg van de wereld vernietigen. Na onder andere aliens (Independence Day), de ijstijd (The Day After Tomorrow) en de algemene apocalyps (2012) is het nu de maan die ons het leven zuur zal maken. Door een mysterieuze entiteit is de maan uit koers geraakt en zal ze zeker op de aarde crashen. Twee astronauten en een liefhebber van complottheorieën zetten alles op alles om dat te voorkomen. Ik ben fan van een goeie rampenfilm en deze lijkt zo over the top dat ik haast niet kan wachten. Daarnaast kan je veel slechter krijgen dan 2 uur naar Patrick Wilson en Halle Berry te kijken. (Jana)

Zeppos – het Mercatorspoor (23 februari)

films 2022
© Kinepolis Film Distribution

Een Vlaamse film die jong en oud kan verzoenen in de bioscoop? Het is misschien besteed aan Zeppos – het Mercatorspoor. De film is gebaseerd op de legendarische reeks Kapitein Zeppos, die mijn ouders in hun jeugd aan het scherm gekluisterd hield. Met Carry Goossens in de titular role en rijzende ster Nathan Naenen (wtfock) als jonge held die een oud boek in handen krijgt dat nog van de cartograaf Mercator geweest zou zijn. Zo komen ze terecht in het ene mysterie na het andere. Het scenario komt van Wouter Van Haver, die meewerkte aan Cool Abdoul, en regisseur van dienst is Douglas Boswell, die eerder al jeugdreeksen Kattenoog en Buck draaide. De trailer ziet er alvast best tof uit! (Elien)

Uncharted (23 februari)

© Sony Pictures

Uncharted valt in de categorie van films waarnaar we uitkijken om te zien of onbestaande verwachtingen overtroffen worden. De adaptatie van de gelijknamige game steekt Tom Holland in de rol van Drake en Mark Wahlberg in die van zijn mentor Sully. Op zijn minst gezegd is dat niet de perfecte casting, maar we kijken wel uit naar nog eens ouderwets schattenjachtplezier. (Matti)

The Batman (2 maart)

Eindelijk komt hij eraan: de emo Batman-interpretatie van Planet of the Apes-regisseur Matt Reeves. Robert Pattinson lijkt ons de perfecte acteur voor zowel de donkere ridder zelf als de man achter het masker. Hij wordt vergezeld door onder andere Zoë Kravitz als Catwoman, Paul Dano als The Riddler, Jeffrey Wright als Jim Gordon en Colin Farrell onder een dikke laag make-up om gestalte te geven aan The Pinguin. Hebben we het nodig? Neen. Willen we het? Wees maar zeker. (Matti)

Turning Red (11 maart)

films 2022
© Disney

Pixars nieuwste komt direct naar Disney+ en dat is jammer voor zowel de makers als voor het publiek, want hun animatiefilms hoor je gewoonweg te zien op het grote scherm. Turning Red is een coming of age-film over een prille tiener die transformeert in een rode panda wanneer ze opgewonden of gestresseerd geraakt. Na Luca lijkt de animatiestudio nog een stapje verder te gaan in art direction en character design, een stap die we alleen maar kunnen toejuichen. (Matti)

The Lost City (23 maart)

© Paramount Pictures

Een avonturenkomedie met Sandra Bullock als een schrijfster die op boekentour met haar covermodel Channing Tatum wordt ontvoerd door rijke miljardair Daniel Radcliffe, en met Brad Pitt er nog tussen gesmeten? Verkocht! (Elien)

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (6 april)

films 2022
© Warner Bros.

Is deze nu langverwacht of niet? Voor mij wel, maar dan vooral om Mads Mikkelsen te zien die (eindelijk) de rol van Grindelwald van Johnny Depp overneemt en om te zien waar het verhaal nu naartoe gaat. Er werd aan het eind van The Crimes of Grindelwald wel een bommetje gedropt die ook wel wat wenkbrauwen deed fronsen. Ook de reputatie van J.K. Rowling is er niet beter op geworden dus ben ik benieuwd wat de interesse voor het volgende deel in de Fantastic Beasts-trilogie zal zijn. Ik blijf trouw aan Eddie Redmayne, en de veel geloofwaardigere aantrekkingskracht tussen DumbleLaw en GrindelMads, dus mij mogen ze verwachten. (Jana)

The Northman (20 april)

© Universal Pictures

Na The Witch en The Lighthouse weet je ondertussen wat te verwachten van regisseur Robert Eggers: historische arthouse cinema met topprestaties van acteurs die je móét gezien hebben. The Northman is een vikingfilm met Alexander Skarsgård op missie om zijn vermoorde vader te wreken. Opnieuw van de partij: een bebaarde Willem Dafoe en een niet-bebaarde Anya Taylor-Joy met ook Nicole Kidman en Ethan Hawke. (Matti)

Memory (22 april)

films 2022
© Black Bear Pictures

Daar is Erik Van Looy weer in Hollywood! Of toch een van zijn films. Want in april kunnen Amerikanen gaan kijken naar de remake van De zaak alzheimer. De verfilming van het boek van Jef Geeraerts is ondertussen bijna 20 jaar oud, maar het blijft een van de beste Belgische films ooit. Weinig acteurs kunnen Jan Decleir evenaren, maar Liam Neeson zal het zeker proberen. We zijn benieuwd wat hij en regisseur Martin Campbell (Casino Royale, The Mask of Zorro) ervan zullen maken, zeker met back-up zoals Guy Pearce en Monica Bellucci. (Elien)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (4 mei)

WandaVision, Loki, What If… ? en Spider-Man: No Way Home hebben de deuren wagenwijd opengezet voor iets dat dagelijkse kost is voor comiclezers: het multiversum. Sam Raimi (Spider-Man met Tobey Maguire) neemt de regieteugels over en stuurt de goede doctor op pad richting het onbekende. De film zal ook Miss America introduceren, toevallig een van mijn favoriete superhelden van Marvel. (Matti)

Top Gun: Maverick (25 mei)

© Paramount Pictures

Na Ghostbusters is ook een andere cultfilm uit de jaren 80 aan de nostalgiesequel toe. Tom Cruise waagt zich naast zotte stunts in het algemeen voor Mission Impossible 7 nu ook weer aan zotte stunts in vliegtuigen voor het vervolg op Top Gun. Hij kruipt opnieuw in de rol van Pete “Maverick” Mitchell die af te rekenen krijgt met spoken uit het verleden, meer bepaald de zoon van wijlen zijn partner Goose, gespeeld door Miles Teller. Verwacht wat intense confrontaties, en dus zotte stunts, en hopelijk een even iconisch lied als Take My Breath Away destijds. (Jana)

Bob’s Burgers (25 mei)

© 20th Century Studios

Na 12 seizoenen van de plezantste familiesitcom op het kleine scherm, mag de familie van Bob Belcher verkassen naar de cinema. De film zal het beste uit de serie combineren: grappen, familieliefde, een groot mysterie en veel liedjes. De perfecte introductie voor als je Bob’s Burgers nog niet kent. (Matti)

Jurassic World: Dominion (8 juni)

films 2022
© Universal Pictures

Willen we echt wel nog eens terug naar de wereld van Jurassic World? Met de terugkeer van Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum kunnen we niet anders. In het laatste deel van de recentste Jurassic Park-trilogie hebben dinosauriërs de aarde veroverd. Hoe reageert de mensheid daarop? Ik vermoed niet met een kalme nuchterheid. (Matti)

Lightyear (22 juni)

Pixar doet een Star Wars en, eerlijk, mijn lichaam is er helemaal klaar voor. De insteek van Lightyear is lichtjes verwarrend: dit is het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear – maar niet van het stuk speelgoed, wel van de echte astronaut waarop het speelgoed gebaseerd is. Maakt allemaal niet uit natuurlijk, zolang de film ons trakteert op een goeie portie ruimteavontuur. (Matti)

Ich Bin Dein Mensch (29 juni)

Mijn absolute favoriet van Film Fest Gent van vorig jaar zou dit jaar ook bij ons in de zalen komen, alleen is nog niet precies geweten wanneer. De film, met Engelse titel I’m Your Man, gaat over archeologe Alma (Maren Eggert) die ermee akkoord gaat om androids te testen die zijn gemaakt om mensen gelukkig te maken. Zo wordt ze voorgesteld aan Tom (Dan Stevens). Geheel tegen haar zin komt hij bij haar wonen, maar haar scepticisme blijft niet duren. Grappig en ontroerend, met een glansrol voor Dan Stevens, wat wil je nog meer? (Jana)

Batgirl (zomer 2022) 🥺

films 2022 batgirl
© DC Comics

Het gaat hard voor Adil El Arbi en Bilall Fallah. Bad Boys For Life was de meest succesvolle film van 2020. In eigen land werd Grond heel erg gesmaakt. Hun opvolger voor Patser zie je verder in deze lijst en Ms. Marvel duikt op in onze andere lijst, maar deze zomer is het uitkijken naar Batgirl. Over het plot van hun adaptatie van het verhaal van Barbara Gordon, in de comics de dochter van Commissioner Jim Gordon uit de Batman-films, is nog weinig bekend, maar de cast spreekt al voor zich. In the Heights-actrice Leslie Grace is Batgirl, J.K. Simmons keert na Justice League terug als Gordon, The Mummy-ster Brendan Fraser vertolkt de pyromaan Firefly en niemand minder dan Michael Keaton keert terug als Batman. In de VS komt deze uit op HBO Max, dus hopelijk krijgen wij deze te zien via Streamz. (Elien)

Thor: Love and Thunder (7 juli)

© Marvel Studios

Yes, Taika Waititi keert terug naar Thor en brengt Natalie Portman e-i-n-d-e-lijk met zich mee. Love and Thunder is gebaseerd op de Mighty Thor-comics met Jane Foster in de hoofdrol. Dat betekent inderdaad wat je aan het denken bent. (Matti)

DC League of Super Pets (27 juli)

© Warner Bros.

Iets waar Hollywood nooit een tekort aan zal hebben: animatiefilms met dieren in de hoofdrol en superheldenfilms. Super Pets combineert de twee genres met onder andere Diego Luna, Natasha Lyonne en Dwayne Johnson die in de rol kruipen van honden, zwijntjes, schildpadden én eekhoorns met superkrachten. (Matti)

Ritueel (7 september)

films 2022
© Eyeworks

Hans Herbots zocht zijn regisseursgeluk de laatste jaren voornamelijk in het buitenland, met series zoals Riviera en monstersucces The Serpent. Dit jaar levert hij 8 jaar na De behandeling een nieuwe thriller af. De vondst van een afgehakte hand in een Brussels kanaal doet schuldgevoelens naar boven komen, zowel voor politieduiker Kiki als voor België als land. Klinkt mysterieus en een beetje onheilspellend. Ritueel is gebaseerd op het boek van Mo Hayder en heeft Marie Vinck en Geert Van Rampelberg in de hoofdrollen. (Elien)

Don’t Worry Darling (5 oktober 28 september)

films 2022
© New Line Cinema

Dat je aan één film genoeg kan hebben om meteen superfan te zijn van een regisseur, bewees Olivia Wilde met de zalige komedie Booksmart. Dit jaar levert ze een psychologische thriller af over een koppel uit de jaren 50 dat deelneemt aan een experiment. Ze gaan in een utopische buurt wonen, maar al snel begint de vrouw te vermoeden dat het bedrijf van haar man belangrijke dingen verzwijgt. Dat klinkt al fantastisch, en dan hebben we het nog niet over de cast gehad. Wilde rekruteerde naast zichzelf namelijk Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, Gemma Chan en KiKi Layne. (Elien)

Rebel (5 oktober)

films 2022
© Adil El Arbi / Kris Janssens

Adil en Bilall vergeten ondanks hun succes in de VS ook het Belgisch filmgaand publiek niet. Het wordt opnieuw een coming-of-ageverhaal. Na de dood van zijn vader zoekt Nassim, een 13-jarige Marokkaanse jongen, naar een eigen identiteit. Zijn moeder Leila probeert hem angstvallig weg te houden van zijn oudere broer, een lokale dealer en gangster. Ondanks zijn jonge leeftijd moet Nassim beslissen hoe de rest van zijn leven er zal gaan uitzien. Voor de hoofdrol moest Adil niet ver zoeken: zijn broertje Amir speelt de hoofdrol. (Elien)

Close (11 oktober FFG)

films 2022
© Menuet Films

Het is alweer vier jaar geleden dat Lukas Dhont de filmwereld bestormde met zijn debuut Girl. Zijn langverwachte nieuwe film gaat over 2 dertienjarige jongens die een intense vriendschap hebben die plots wordt afgebroken. Een van de jongens zoekt daarna toenadering tot de moeder van de andere. Het wordt opnieuw een complex verhaal met een cast van bekende en minder bekende acteurs. Als er evenveel gevoel in zit als in Girl wordt het ongetwijfeld weer een must-see. (Elien)

Halloween Ends (12 oktober)

films 2022
© Universal Pictures

Na de sequels Halloween en Halloween Kills komt er nog maar eens een einde aan de horrorfranchise met de moordzuchtige Michael Meyers. David Gordon Green maakte er entertainende films van, ook al moeten ze het vooral hebben van de altijd geweldige Jamie Lee Curtis. Iets doet ons wel vermoeden dat het einde ook een nieuw begin zal worden. (Matti)

Black Adam (19 oktober)

In deze spin-off en prequel van frisse prent Shazam! vertolkt Dwayne ‘The Rock’ Johnson Black Adam, een antiheld die lang gevangen zat door de tovenaar Shazam en wellicht zint op wraak. Hoewel ik niet zo erg uitkijk naar het personage zelf (geen comic-kenner, helaas), ben ik des te benieuwder naar de cast. Naast The Rock zien we deze zomer namelijk ook Noah Centineo (To All the Boys, Charlie’s Angels), Aldis Hodge (The Invisible Man), Sarah Shahi (Person of Interest), onze Noorderbuur Marwan Kenzari (The Old Guard) en Pierce Brosnan in deze film aantreden. En The Rock als antiheld, da’s ook wel eens interessant. (Elien)

Zillion (26 oktober)

films 2022
© Kinepolis Film Distribution

Wellicht het Vlaamse cinemamoment van het jaar wordt Zillion, de nieuwste film van Robin Pront (D’Ardennen). Daarin leren we het verhaal van de legendarische discotheek, van de opening over de hoogdagen tot de sluiting na een hele resem problemen. Jonas Vermeulen (Studio Tarara) vertolkt Zillion-baas Frank Verstraeten, Matteo Simoni kruipt in de huid van PR-man en veroordeelde pornomaker Dennis Black Magic, en ook te zien zijn Charlotte Timmers, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg en Dirk Roofthooft. (Elien)

Black Panther 2: Wakanda Forever (9 november)

films 2022
© Marvel Studios

Een van de meest bitterzoete releases dit jaar wordt ongetwijfeld het vervolg op Black Panther. Acteur Chadwick Boseman overleed in augustus 2020 op 43-jarige leeftijd aan darmkanker, en dat zorgde voor een golf van verdriet in Hollywood en ver daarbuiten. Hoe regisseur Ryan Coogler het overlijden van Boseman zal aanpakken, weten we nog niet, maar zeker is wel dat T’Challa niet opnieuw gecast wordt. Wellicht zal de focus verschuiven naar Shuri, het personage van Letitia Wright. Alleen is er recent wat controverse gerezen rond haar, omdat ze tegen de coronavaccinatie zou zijn en dat niet echt een beeld is dat Disney wil uitstralen. Hopelijk slagen ze er toch in om de geweldige eerste film op te volgen met een waardig eerbetoon aan een held die het MCU en een stukje van de wereld veranderde. (Elien)

She Said (16 november)

films 2022
© Penguin Press

Een van de beste boeken die ik de voorbije jaren las, was She Said van New York Times-journalisten Megan Twohey en Jodi Kantor. In dat ingetogen maar pakkend relaas leren we hoe de journalisten op het spoor kwamen van Harvey Weinstein en hoe ze zijn misbruik uiteindelijk aan het licht brachten dankzij een groep moedige vrouwen. Iets in mij zegt dat dit een film zoals Spotlight kan worden, waarbij goede journalistiek ongemeen spannend en belangrijk wordt. In de regiestoel zit Maria Schrader, die met Ich Bin Dein Mensch een van onze favoriete films van vorig en dit jaar maakte. De hoofdrollen zijn voor Carey Mulligan (Promising Young Woman) en Zoe Kazan (The Plot Against America). Moet ik nog meer zeggen? (Elien)

Avatar: The Way of the Water (14 december)

films 2022
© 20th Century Studios

Laten we eerlijk zijn: zit iemand 13 jaar na de release van Avatar nog te wachten op een vervolg? James Cameron alleszins wel, want tot 2028 komt er elke twee jaar een sequel aan. De originele film uit 2009 was een mijlpaal voor motion capture en 3D en was een echt evenement. Het was lang de meest succesvolle film ooit, maar ondertussen is het filmlandschap helemaal veranderd. Maar wed nooit tegen Cameron: hij overtuigde Kate Winslet om mee te werken aan Avatar 2, en wie weet tovert hij opnieuw technologische hoogstandjes uit zijn hoed. Op naar Pandora! (Elien)

Helaas zijn volgende films verschoven naar 2023.

Salem’s Lot (september TBD)

films 2022
© Anchor Publishing

Met Midnight Mass op Netflix zagen we in 2021 al hoe een verfilming van Stephen Kings vampierenboek Salem’s Lot eruit zou kunnen zien. In september verschijnt de echte verfilming ervan met de schrijver van It en de Annabelle-films in de regiestoel. Een ambitieus project met weinig bekende namen dat hopelijk kan verrassen. (Matti)

Legally Blonde 3 (TBD)

films 2022
© MGM / 20th Century Studios

Zonder trailer of foto’s van op de set voelt deze film voor mij nog altijd te mooi om waar te zijn, maar we blijven positief! Het enige dat we weten is dat advocate Elle ook 20 jaar ouder zal zijn, maar verder houdt iedereen de lippen stijf op elkaar. Maar we kunnen alvast kracht putten uit het feit dat Reese Witherspoon terugkeert, net als Jennifer Coolidge, Alanna Ubach en Jessica Cauffiel als Paulette, Serena en Margot. Ook de scenaristen van de eerste film keren terug, en ze krijgen versterking van Dan Goor (Parks and Rec, Brooklyn Nine-Nine) en Mindy Kaling. En meer info dan dat hebben we eigenlijk niet nodig. Hou je bend and snap maar klaar! (Elien)

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) (26 oktober juni 2023)

De beste superheldenfilm aller tijden krijgt niet één, maar meteen al twee vervolgen. De eerste daarvan komt er dit jaar aan en introduceert deze keer Spider-Man 2099 (Oscar Isaac), Spider-Woman (Issa Rae) en de Japanse Spider-Man uit 1978. Sowieso volgt er nog een hele hoop, maar daarmee willen we het liefst ook verrast worden. En nu hopen dat het verhaal maar even goed blijft. (Matti)

The Flash (2 november juni 2023)

films 2022
© Warner Bros.

Ik was eerlijk gezegd al bijna vergeten dat deze film bestond. We zagen deze versie van Barry Allen, gespeeld door Ezra Miller, voor het eerst kort in Batman v Superman: Dawn of Justice. Daarna werd hij deftig voorgesteld in Justice League, wat voor mij meteen een van de hoogtepunten van de film was. Zijn solofilm is al een tijdje in de maak maar zou dit jaar echt uitkomen, en zou bovendien Flashpoint, de populaire verhaallijn uit de comics, voor het eerst naar het grote scherm brengen. Daar gaat wat tijdreizen bij gepaard zoals ook de aanwezigheid van bepaalde castleden heeft aangetoond. Dat alleen al is intrigerend en kan het DCEU misschien weer op het juiste spoor brengen. (Jana)

Aquaman and the Lost Kingdom (14 december december 2023)

films 2022
© Warner Bros.

Een maand nadat The Flash op ons losgelaten wordt, krijgen we ook de tweede soloverschijning van Aquaman voorgeschoteld. De eerste film was gestoord op een goeie manier, en heel plezant, vooral dankzij Jason Mamoa. Over het plot is nog niet zoveel geweten behalve dat Arthur Curry een onverwacht team moet vormen om de wereld te beschermen tegen een oud kwaad. Kandidaten voor dat team lijken Orm (Patrick Wilson), de halfbroer van Arthur die het slechte pad opging, en Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), wiens vader stierf door Arthur. Hopelijk krijgen we dus een leuk odd couple-verhaal en evenveel plezier te zien als in de eerste film. (Jana)

Mario (21 december 22 maart 2023)

films 2022
© Nintendo

Over de aankomende animatiefilm van Super Mario zitten we in een tweestrijd. Chris Pratt als Mario blijft een grote fout, maar langs de andere kant heb je ook Jack Black als Bowser en Seth Rogen die zijn droge stem verleent aan Donkey Kong. Misschien wordt dit hetzelfde verhaal als bij The LEGO Movie en worden alle negatieve verwachtingen ferm overtroffen. (Matti)

Killers of the Flower Moon (najaar mei 2023)

films 2022
© Apple

Over The Irishman waren de meningen verdeeld (die van mij ook), maar naar een nieuwe film van Martin Scorsese kijken we altijd uit. Deze keer ruilt hij Netflix om voor Apple TV+ voor “eventfilm” Killers of the Flower Moon, de populaire truecrimeroman van David Grann. De westernthriller speelt zich af in het Oklahoma van de 20ste eeuw, toen racisme tegen de oorspronkelijke bewoners nog steeds diepe sporen naliet. Voor het eerst spelen Scorsese-getrouwen Leonardo DiCaprio en Robert De Niro samen in een film, en dat is al reden genoeg om te (gaan) kijken. (Elien)

Mission Impossible 7 (28 september) 2023

© Paramount Pictures

Na de beste Mission: Impossible-film zijn we heel benieuwd wat filmmaker Christopher McQuarrie deze keer uit zijn mouw schudt. Er zijn twee stunts die we al kennen: een trein is aan een 100 km per uur van een ontplofte brug geschoten. De tweede stunt is de gelekte geluidsband waarin Tom Cruise als een bezetene schreeuwt tegen enkele crewleden omdat ze de coronamaatregelen niet volgden. De sequel zou ook al uitkomen in 2023. (Matti)

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels