Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

music_phase_one

Avengers: Endgame – de ultieme Geekster-gids

Avengers: Endgame is er eindelijk! Dat is voor jullie waarschijnlijk geen nieuws. Je moest de laatste tien jaar onder een steen geleefd hebben om niets van het MCU opgevangen te hebben. We weten echter dat, in deze tijden van overmaat aan populaire cultuur, je misschien niet alles even hard hebt gevolgd? Gelukkig vliegt daar net op tijd het Geeksterschip voorbij om jullie net voor het slotevent op te pikken en volledig bij te brengen.

Doorgaan naar onze artikels doe je door te tikken of klikken op de roze uitgelichte titels.

The Road To Endgame (Louis)

Wat is de beste manier om helemaal mee te zijn in het grotere MCU verhaal tot Avengers: Endgame? De 21 voorgaande films herbekijken natuurlijk! Maar zoals de gekende GIF: ‘Ain’t nobody got time fo that!‘ Gelukkig kan je ook het verloop van alle films nalezen tijdens je trip op ons ruimteschip! Meer zelfs, je vindt in de onderstaande artikels ook terug wanneer een personage werd geïntroduceerd of hoe Stan Lee de film kwam opleuken!

Road To Infinity War: Phase One – het startte allemaal met Iron Man vat de eerste fase van het verhaal samen aan de hand van onderstaande films:

 • Iron Man
 • The Incredible Hulk
 • Iron Man 2
 • Thor
 • Captain America: The First Avenger
 • The Avengers

Road To Infinity War: Phase Two – de Avengers vernietigen bijna zichzelf vat de tweede fase van The Infinity Saga samen:

 • Iron Man 3
 • Thor: The Dark World
 • Captain America: The Winter Soldier
 • Guardians of The Galaxy
 • The Avengers: Age Of Ultron
 • Ant-Man

Road To Infinity War: Phase Three – Het Avengersteam groeit verder vertelt dan weer de derde akte van het verhaal met onderstaande films:

 • Captain America: Civil War
 • Doctor Strange
 • Guardians of The Galaxy vol.2
 • Spider-Man: Homecoming
 • Thor: Ragnarok
 • Black Panther

Road to Infinity War: Stand van zaken en stenen (Elien) vertelt ons dan weer waar de Infinity Stones zich bevonden net voor Avengers: Infinity War.

© Marvel Studios

Spoilers en theorieën (Jana)

Wist je dat we sinds kort ook aan theorieën en spoilerbijbels doen? Neen? Marvelqueen Jana zou het moeten horen, ze zorgt ervoor dat je bij de ongelukkige 50% van het universum belandt. Nu kan je ook genieten van de 6 delen die Endgame helemaal ontleden en de nasleep van de film in Spider-Man: Far From Home.

De theorieën kon je lezen, maar ook beluisteren, net als onze spoilerige nabeschouwing. Even een detour naar de Castard-podcast!

We hebben hier trouwens ook al eens nagedacht over wat er na Endgame zou kunnen gebeuren! Onze comickenners aan het woord:

avengers_opinie
© Marvel Studios

De OG 6 (Elien)

Het gezegde ‘fan zijn van’ doet onze dedication tot het MCU geen eer meer aanDat we Elien en Jana ondertussen Geeksters Marvelqueens noemen is dan ook zeker niet van de pot gerukt. Zo heeft Elien zes odes geschreven aan de originele Avengers.

Elien was echter niet te stoppen en schreef ook nog neer wat het volledige MCU voor haar betekend heeft de laatste tien jaar! Troost kon je achteraf vinden in een overzicht van de bloopers over de jaren heen.

Muzikale Avengers (Jana)

Als er nog iets is waar Jana oneindig veel woorden kan over schrijven is het wel de score van de films. Zet je hoofdtelefoon op en en laat je leiden doorheen het muzikaal universum van het MCU.

The Infinity Saga Awards

The Avenger Awards (Elien)

Dit samenvattend artikel doen we door af te sluiten met het uitreiken van een aantal prijzen! Als er onder de redactie mensen prijzen verdienen, zijn het wel Marvelqueens Jana en Elien! Merendeel van de artikels hierboven zijn van hun hand. Go give them some love!

Maar we deelden ook algemene prijzen uit! Dat zowel voor Infinity War als voor Endgame!


Dat was het! Onze eerste reis doorheen het Marvel Cinematic Universe zit erop! Of toch bijna, want Spider-Man: Far From Home ligt daar al op de horizon klaar om de vierde fase echt af te sluiten! Wat het universum ons dan nog brengt? Er zijn al wat geruchten maar op officiële zaken is het nog eventjes wachten. Wees echter maar zeker dat de Geekster-raket onderdeel zal blijven uitmaken van de Marvelvloot!

SNAP

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels