Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E23: De Corona-Quarantaine

Niemand kan er onder uit, de hele wereld staat op even op pauze omwille van het coronavirus. En of je nu binnen moet blijven van de dokter of gewoon liever niet buitenkomt voor de zekerheid, je moet wel iets te doen hebben. Geen paniek, Castard komt je tegemoet. Samen met Elien en Jana brengen we een waslijst aan films aan series om je bezig te houden!

Noodgedwongen cocoonen

De regering gunt ons dus de kans om die steeds groeiende backlog te verwerken. Niet dat we veel keuze hebben, want alle evenementen waar we naar uitkeken zijn afgelast. Samen met Elien en Jana overlopen we de schade in het geekyverse en profiteren we ervan om jullie tonnen goeds aan te raden. Hopelijk blijft iedereen in tussentijd safe. Was je handen goed, blijf van je gezicht af en geniet van deze noodgedwongen corona-Castard!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

De lijst

Waarvoor jullie uiteindelijk naar het artikel komen, handig gesorteerd per platform door ons powerduo.

Hoe ziet jullie quarantainelijst er uit?

Wat gaan jullie inhalen tijdens de winterslaap van onze soort? Of vinden jullie het maar nonsens en is dit het perfecte moment voor rustige wandelingen en post-apocalyptische foto’s van je dorp? Laat het ons weten, wij vragen ook in coronatijden niet liever. Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn zoals altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels