Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard special: OMG we zijn echt op E3!

We hebben iets van onze bucketlist geschrapt! Yves en ikzelf mochten naar E3 afzakken om al het sappigste nieuws van de grootste videogamebeurs ter wereld te verslaan. Uitgeput en verbrand door de L.A.-zon vonden we ‘s avonds toch nog de moed om onze eerste gedachten op te nemen in een podcast. Ontdek in jullie eerste special van het seizoen, Castard E3, wat wij allemaal zijn gaan zien!

L.A. experience

Voor de gelegenheid krijgen jullie dus van elke dag een afzonderlijke podcast. Enerzijds omdat ik in L.A. geen fut meer had om alles te monteren, en anderzijds zodat jullie aan eigen tempo ons relaas kunnen luisteren. We hebben op locatie opgenomen, dus onze oprechte verontschuldigingen als de audio van iets mindere kwaliteit is dan gewoonlijk.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Of we nu thuis of aan de andere kant van de wereld zitten, geen Castard zonder linklijst. En God Miyazaki weet dat er met E3 een pak te linken valt. Belangrijk: de linklijst gaat ook uitbreiden naarmate onze preview-artikels online komen, dus houd deze of de landingspagina van Geekster zeker in de gaten! Oh, en volg ons ook zeker op Instagram voor nog meer foto’s van op de beurs!

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Al onze previews

We value your support

Aan PR speak geen gebrek op E3 maar wij menen het echt als we zeggen dat jullie feedback alles voor ons betekent. Zijn er wel genoeg DLC’s en live events aangekondigd op E3? Waar zijn al die mobile games waar we op staan te wachten? Waarom komt niet alles gewoon uit op de Epic Store? Vuur het allemaal op ons af via Facebook, via Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds richting Castard[at]geekster.be.

Ook algemene feedback en suggesties zijn nog steeds welkom. Hou er wel rekening mee dat deze aflevering op locatie opgenomen, dus er zitten hier en daar wat artefacten in. Desalniettemin, laat het ons weten en we houden er zeker rekening mee!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels