Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: Wandavision start het post-Endgame era van Marvel

We steken voor deze Castard weer over naar onze seriesredactie want het nieuwste hot topic is gearriveerd: WandaVision. De Disney+ exclusive is niet alleen de eerste Marvel Studios-reeks na het magistrale Endgame-tijdperk, het is ook een unieke en bizarre serie die durft af te wijken van de actie/comedy die Marvel anders zo typeert. We vroegen onze experts wat ze al vonden van de eerste paar afleveringen.

Theorieën en speculaties

Ons panel bestaat deze aflevering uit kenners van de hoogste orde. Elien en Jana weten alles over de Marvel-films en -series, terwijl Dennis en Jeroen met al hun comic-kennis de weinige gaten van ons powerduo kunnen opvullen. Samen hebben ze het allemaal gezien, al zijn ze er niet wijzer van geworden. Zit Wanda vast in een parallel universum? Of is ze gevangen genomen door de Skrulls? Of door A.I.M.? Alle hersenspinsels, EN EEN TON SPOILERS, in deze nieuwe aflevering van Castard!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linklijst

Geen Castard zonder handige links. Neem er zeker de spoilerbijbel van Jana bij, want daar staan alle visuals ook over de verschillende easter eggs.

Hebben jullie al naar Wandavision gekeken?

En wat is jullie theorie voor deze madness? Vertel het ons allemaal! Dat kan op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be. En wie tot hier heeft gelezen, jullie krijgen een scoop. De volgende aflevering blikken we terug op de volgende afleveringen van WandaVision, en begin maart vatten we alles nog eens samen. Benieuwd welke theorie het zal halen!

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels