Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

REdbull untapped Castard header

Castard S2E09: Jeroen doet mee aan Redbull Untapped

Wat is dit? Twee Castards op één dag? Jawel! Niet alleen hadden jullie er nog eentje tegoed na onze E3-escapades, Jeroens avontuur was te sappig om niet meteen online te zwieren. Want zoals de titel aangeeft heeft Jeroen – gekend van zowat elke redactie – meegedaan aan het Redbull Untapped-toernooi. Magic: The Gathering competitief spelen op uitnodiging, hoe voelt dat? Wel, hij vertelt het ons allemaal in deze nieuwe aflevering van Castard!

Jeroen, ingenious mind-mage, planeswalker

Een Planeswalker als Jeroen weet dat je die macht enkel mag gebruiken ter zelfverdediging, dus nam hij zoals een gewone mens de trein om naar Brussel af te zakken. Redbull spaarde geld noch moeite voor dit toernooi. De prijzenpot was meer dan genereus, en zelfs als je niet ver geraakte, kreeg je toch nog 6 boosters van de bovenste plank. Vol goede moed en Redbull is Jeroen aan het toernooi begonnen, maar dat bleek al snel lastiger dan verwacht.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Omdat zo een langlopende hobby snel als Chinees kan klinken, schiet de handige linklijst van Castard jullie tegemoet. Hopelijk zijn we geen term vergeten (en zo ja, zal Google jullie ook voort kunnen helpen).

  • De officiële website van Redbull Untapped
  • Congrats aan Anton De Smet, winnaar van dit Belgisch event
  • Het Nexus voor kaartinformatie en prijzen, MTGGoldfish (toch volgens Jeroen)
  • Sealed = een partij op basis van random, uit booster pakjes getrokken kaarten
  • Constructed = een partij op basis van je eigen samengesteld
  • Blauw witte control = de partypooper, je tegenstander ontzeggen van enige opbouw in het spel
  • Infect = speelstijl met poison-aanvallen voor een snellere overwinning
  • Mirror = letterlijk het spiegelbeeld van je spelstrategie
  • Jund = Rood/groen deck met controle en agressieve speelstijl. Hiermee heeft winnaar Anton de Smet gespeeld

Match review

Vanzelfsprekend willen we ook horen wat jullie van Redbull Untapped vonden. Hebben jullie op Twitch gekeken? Of kennen jullie ook een gelukkige genodigde? Of was deze hele aflevering Chinees maar klinkt Magic wel de shizzle? Gooi het allemaal op de socials. Het kan via Facebook, via Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds richting Castard[at]geekster.be.

Ook algemene feedback en suggesties zijn welkom via dezelfde kanalen. We doen ons best om er zo snel mogelijk werk van te maken!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels