Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Kleine Castard: Assassin’s Creed Odyssey

Kleine Castard is terug met alweer een aflevering om zijn grotere broer op te breken. De regels blijven dezelfde: een korte aflevering over één uniek onderwerp. Voor deze derde mini-podcast komt Michiel op bezoek en hij brengt ons goed nieuws. Soms valt het ook eens mee.

Michiel als historische toerist

Om de grote brokken interview met Alex Agnew op te breken, komt Michiel even solo langs bij Kleine Castard om zijn eerste indrukken over Assassin’s Creed Odyssey te delen. Het spel komt uit op 5 oktober maar gezien de omvang van de Griekse speeltuin zal de review er niet voor de release zijn, vandaar deze aflevering. We gaan de ongeduldigen onder jullie al geruststellen: Michiel zag dat het goed was. Hij is wel een ton vergeten te vermelden in deze aflevering (zoals het mercenary-systeem en de voice acting) dus mis zijn review zeker niet als hij online komt!

Voor al jullie feedback en kritiek kunnen jullie zoals steeds terecht op onze Facebook, via Twitter @geekster_blog, op onze Discord, in onze maildoos castard[at]geekster.be of in audiovorm via de Anchor-app. En mocht je dit gewoon leuk vinden, dan mag je ook altijd subscriben om niets te missen in de toekomst. Enjoy!

Je kan de podcast luisteren via Anchor:

Of je ook luisteren en abonneren via Apple music, Pocket Casts, Overcast, Google podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Het zijn er niet veel deze keer, maar hieronder vinden jullie de vermelde links terug. Eens Michiel zijn review online is, pluggen we die hier ook voor het gemak.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels