Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard episode 3: Pride en Pokemon

Een nieuwe maand, een nieuwe Castard! We zitten al aan episode 3 en ondertussen kennen jullie het liedje wel: wij gidsen jullie alweer door het onmetelijke heelal van popcultuur en geekiness in audiovorm. Maar welk brood ligt er deze maand op onze plank?

Deze maand in Castard

Ook in deze derde aflevering konden we An-Sofie niet losmaken van haar stoel. De maat was vol met alle streamingdiensten waar ze tussen moet jongleren, en dat moest ze eens luchten. Nils en Michiel schenken daarentegen hun plaats aan twee gloednieuwe gasten: Yves en Jeroen. Onze Nintendo-overlord kan het over niets anders hebben dan E3, dus verwacht je aan een kogelregen van nieuwtjes. Jeroen, onze specialist alles en alles daarrond (hij bezit ook een Hyperbolic Timechamber) moest dan weer absoluut wat kwijt over de nieuwe Jurassic World: Fallen Kingdom, al houden we het spoilervrij. Debatteren doen we deze week over een gevoelig thema: progressiviteit in onze popcultuur en de commerciële opportuniteit hiervan. Is er nood aan progressieve popcultuur? Of is er al te veel? En moeten bedrijven dit stimuleren, of springen ze gewoon op de kar voor de centen? Tijd om de vinger aan de pols te leggen bij onze Geeksternauten.

En je kan Castard ook beluisteren via Apple music, Pocket Casts, Overcast, Google podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic

Hier zijn ook jullie handige links voor deze episode:

Mocht je de vorige aflevering gemist hebben, je kan die nog steeds hier beluisteren.

Feedbackronde

Zoals steeds horen we graag jullie tips, suggesties en kritieken zodat we Castard nog beter kunnen maken. Hiervoor kan je terecht in de comments, op onze socials of op het officiële mailadres van Castard – castard[at]geekster.be. Nieuw in ons aanbod – Onze Discordserver! En je mag nu ook feedback doorspelen met rooksignalen. Ja wij zijn jong!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels