Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard episode 9: stop met rellen

Je bent een website voor en over popcultuur en je hebt een podcast: wat doe je in december? Lijstjes maken en terugblikken natuurlijk! Voor de laatste Castard van het jaar slaan we twee vliegen in één klap want wij gaan heel het popcultuuruniversum van 2018 oplijsten. Klaar! Go!

Eindejaarsconference

Terugblikken dat doe je best in groep. Daarom hebben we vandaag niet twee, niet drie, maar wel vijf extra panelleden opgevorderd uit onze bridge crew: film-powerduo Elien en Jana, Nicholas Cage-evangelist Nils, Business Pika Yves, Dungeon Master Michiel en Tentucalaire do-it-all Louis. Uiteraard is Anfie nog steeds van de partij (is het zelfs een podcast als je geen resident Anfie hebt?!). Samen fileren we de actualiteitszalm van het jaar en proeven we nog eens van de cuvée 2018. Een eindejaarsmenu met wat gelul, een espuma van gerel en een ferme portie plezier.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je ook luisteren en abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Ultieme linklijst

Wie Castard zegt, zegt handige links, en boy hebben wij er te delen in deze eindejaarsspecial:

Te veel om op te lijsten, dus snuister zeker rond op de site voor alle reviews en opiniestukken.

Jaarlijkse tevredenheidsenquête

Het afsluiten van een jaar is ook altijd een goed moment om goede voornemens in te slaan en beter te doen. Mocht je dus feedback hebben (zelfs de stomste dingen), of je wil je mening kwijt over een onderdeel, laat het ons dan weten via de Geekster Facebook, op Twitter @podcastard_be of via onze discord. Mail kan ook naar castard[at]geekster.be of je kan gebruik maken van de Anchor-app om een boodschap na te laten. En ja, gele prentbriefkaarten, Artis Historia-punten en rooksignalen (richting Vlaams Brabant pls) zijn toegestaan. Alles helpt ons beter worden, dus niet aarzelen!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels