De personages uit Star Wars zijn zo iconisch dat enkel woorden hen tekort doen. Daarom vroegen we aan illustratrice en Star Wars-fan Lisa De Vriese om haar gevoelens over Solo: A Star Wars Story op beeld te zetten. Liggen de lauwe boxofficeresultaten aan de kwaliteit van de film of moeten we het elders gaan zoeken? Verdient Solo het om de enige film over Han te blijven? (Zie je hoe ik die obvious pun ontweek? Karakter.)


Lisa De Vriese is digital motion designer & technisch illustrator by day. Pop culture enthousiast by night (maar eigenlijk ook wel by day). Ooit padawan van Carll Cneut, nu volleerd illustratie-master.

8 Awesome

Solo is niet perfect, maar wel goedgekeurd door deze Star Wars-fan. Met een overtuigende Alden Ehrenreich als Han Solo en badass Qi'ra, maar een iets te brave aanpak van regisseur Ron Howard.

  • VERHAAL 7
  • PERSONAGES 9
  • SOUNDTRACK 7
  • VISUEEL 6
Share.

About Author

Davy Delbeke

Kapitein van Geekster sinds het moederschip werd gelanceerd in 2012. Voorliefde voor alles wat met Marvel en Jonathan Hickman te maken heeft. Ja, ik heb Secret Wars al gelezen en ja, die is ongelooflijk geniaal.

Reacties