Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Mega charizard X header

Castard Podcast S2E35: Pokemon Go en de klucht van de Mega Evolutions

Met een beetje vertraging is het weer tijd voor jullie Castard! Wij waren met verlof maar de actualiteit is blijven doordraaien. Zo kreeg Pokemon Go – de nog steeds populaire catch-em-all stappenteller op mobiel – onlangs de Mega Evolutions-update. De ‘Mons zijn terug in hun krachtigste vorm, al laat de implementatie veel te wensen over. Zo veel zelfs, dat we oproepen tot een boycot! Jeroen legt ons uit waarom.

Jeroen is boos (alweer)

Mega Evolutions komen over uit de zesde generatie Pokémon-spellen. Daar waren ze een tijdelijke transformatie van een bepaald monster met een speciale steen. Het duurde slechts een gevecht maar zo kon wel eens het tij doen keren in jouw voordeel. In Pokemon Go zijn ze de route ingeslagen van “energie” en zijn de Mega Evolutions slechts voor een paar uur actief. Klinkt slecht? Wacht tot je dan de ridicule cijfers hoort achter deze spelmechanieken…

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Zoals altijd vind je hier de handige links. Niet veel te melden deze keer, al verwijzen we jullie graag door naar redditors die de statistieken voor alles kunnen leveren.

BREAKING NEWS

Wat vinden jullie van Mega Evolutions?

Business is business? Of is dit een zware misser van Niantic? Laat het ons weten! Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels