Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E25: We bespreken het derde seizoen van Castlevania (met spoilers!)

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Castard! We behouden Dennis en Jeroen in ons panel maar migreren van de stripwereld naar de series. We zijn namelijk allemaal verzot geraakt op de Castlevania-serie. De animatiereeks gebaseerd op het videospel wordt kritisch uitzonderlijk goed onthaald, zo goed zelfs dat slechts enkele dagen na afloop van het gloednieuwe 3de seizoen, al een 4de werd aangekondigd. Het is dus onze plicht om over deze niet te missen serie te lullen in jullie nieuwste Castard!

Spoilers, strekkend van Walachia tot Styria

We gaan meteen met de deur in huis vallen: dit is een aflevering boordevol spoilers. We hebben het zonder geprobeerd, maar Jeroen verstuikte bijna zijn tong in het proces. Dus zijn we overgegaan naar een ongeremde discussie over al het goede van seizoen 3, en onze wildste speculaties voor seizoen 4. Heb je nog niets gezien van Castlevania – rep je dan als de duivel naar Netflix. Als je houdt van donkere fantasie en wat bloederig geknok, kan je niets misdoen. Ben je helemaal mee? Dan mag je hieronder op play duwen!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Zoals iedere aflevering vinden jullie hieronder alle vermeldingen van deze podcast. Geen spoilers hier, al blijven we aanraden dat jullie de serie gaan zien!

Zijn jullie ook zot van de Castlevania-reeks?

En waren de Lovecraftiaanse invloeden welkom? Of vonden jullie seizoen 3 minder geslaagd? Laat het ons weten! Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels