Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: Een analyse van het laatste Castlevania-seizoen

Welkom terug bij Castard. Deze keer gaan jullie onze liefde voor de Netflix-serie Castlevania ondergaan. Het recente vierde en wellicht laatste seizoen van deze geweldige reeks is uit en dus hebben we in een stevige binge-sessie de laatste momenten van Trevors avontuur beleefd. We hadden dat beter niet gedaan want nu zitten we met ontwenningsverschijnselen, maar voer genoeg om een podcast in te blikken!

Our house, in the middle of Belmont

Hoe het afloopt gaan we in dit artikel niet spoilen, maar in de aflevering doen we dat wel. Heb je het laatste seizoen nog niet gezien, doe dat dan eerst. En als je dacht deze aflevering te luisteren om te weten of je de reeks een kans moet geven: gewoon doen en deze aflevering uitstellen. Heb je ook al alles bekeken, schuif dan aan tafel voor een analyse van het laatste seizoen en wat de toekomst zou kunnen brengen. Of althans de toekomst van anime-adaptaties van games op Netflix…

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Hidden Belmont Knowledge

Ook wel bekend als de linklijst:

Wat vonden jullie van het laatste seizoen?

En verdient Dracula het einde dat Warren Ellis hem toewijst? Ga met ons in discussie! het kan zoals gebruikelijk op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels