Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

castard met wat overblijft van avengers

Castard S2E02: De grote Endgame-theorieënbijbel

We zijn nog maar amper begonnen met het nieuwe seizoen of we breken het stramien al voor een grote release naar jullie oren te brengen. Want je kan er niet omheen, op 24 april is het mogelijks gedaan met onze favoriete superhelden. Voor Avengers: Endgame op het witte doek geprojecteerd wordt, moeten we het dus hebben over onze wildste theorieën.

Oh snap!

Als het op Marvel aankomt, kan ons superduo Jana & Elien uiteraard niet ontbreken. In hun artikel en in deze podcast gaan ze dieper in op de gigantisch diepe Marvel-lore en zoomden ze in op de voorbije films en het promomateriaal dat al de wereld ingestuurd werd. Tonnen materiaal om te analyseren maar als we ze mogen geloven, (en dat mag zeker) maken we nog een kans. De oude rotten van het Avengers-team… eeehhhh… daar vrezen we precies voor. Waarom? Dat ontdekken jullie in de gloednieuwe aflevering!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Geen Castard zonder handige linklijst. Opnieuw wat minder dan gewoonlijk maar in het theorieënbijbelartikel staan nog een hoop links naar alle nodige bronnen. Laat jullie dus gaan, het is de moeite waard.

Theorieënverzamelaar

Wat denken jullie? Gaan de helden het halen? Of gaat er een deel ook de pijp aan Maarten geven? Of hebben hebben we nog iets over het hoofd gezien? Laat het ons weten via de de gebruikelijke kanalen: via Facebook, via Twitter naar @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mocht dat allemaal vernietigd zijn door Thanos, probeer dan een mailtje naar Castard[at]geekster.be.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels