Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E10: Spider-Man: Far From Home

Een nieuwe maandag, een nieuwe Castard. Deze keer duiken we weer in de donkere koelte van cinemazalen met ons nu kind-aan-huisduo Elien en Jana. Zij zijn niet één maar twee keer gaan kijken naar de nieuwe Spider-Man: Far From Home, een keer voor het verhaal en een keer voor de details. Wat vonden ze ervan en wat hebben ze gespot in achtergrond?  Jullie ontdekken het in deze nieuwe aflevering van Castard!

Spidey gaat naar Europa

In zijn nieuwste avontuur gaat de spinnenman op welverdiende vakantie na het trauma dat Endgame was. De rust blijkt echter van korte duur, want with great power, comes great responsibility. Hij staat er niet alleen voor deze keer, al moeten jullie voor details naar de cinema. Volgens Elien en Jana moeten jullie sowieso gaan zien, dus dat is een gemakkelijke keuze. Wij leuteren hier door over waarom je moet gaan zien, en wat er ons staat te wachten in het rijke MCU.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Kleine verontschuldiging ook. Hier en daar in de audio kraakt de micro voor Elien en Jana. We fixen dit uiteraard tegen de volgende aflevering.

Linklijst – fase 4

Geen Castard zonder handige linklijst, met zoals beloofd de filmreview en de nu traditionele spoilerbijbel.

Wat denken jullie?

Zoals altijd willen we ook jullie mening kennen. Zijn jullie de film al gaan zien en wat vonden jullie ervan? En wat denken jullie van de fase vier-plannen in het MCU? Meerdere adressen om het ons te laten weten! Het kan via Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be en via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds richting Castard[at]geekster.be.

Ook algemene feedback en suggesties zijn welkom via dezelfde kanalen. We doen ons best om er zo snel mogelijk werk van te maken!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels