Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: Michiel mocht meedoen aan de exclusieve Elden Ring-netwerktest (en het was geweldig!)

We steken in deze Castard weer over naar onze gamesredactie voor een noodgeval: de Elden Ring Netwerktest. Michiel mocht met zijn PS5 deelnemen aan de gesloten demo van de nu al geprezen opvolger op Dark Souls 3 en Sekiro. Wat geeft de bikkelharde formule van From Software in een open wereld? En hoe vertaalt de atmosfeer zich naar dit Viking-getinte universum? Antwoorden in deze Castard!

Oh Elden Ring

Met ongeveer 9 uur speelsessie achter de kiezen vertelt Michiel jullie alles over de bijna afgewerkte Elden Ring. Hierin kon hij heel wat bazen ontdekken en ook verbazingwekkend veel van de open wereld al verkennen. Gewapend met zijn sorcerer build zag hij niet alleen dat het goed, maar ook dat dit toch een kleine ommekeer is in de serie, zowel op vlak van gameplay als spelverloop.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Tarnished records

Jullie sleutel tot oneindige kennis over de Lands Between:

Hebben jullie meegedaan aan de netwerktest?

Of blijven jullie zo spoilervrij mogelijk van Elden Ring? Wij willen jouw mening horen! Het kan zoals altijd op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties mogen ook nog steeds. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels