Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard podcast: Is Spider-Man: No Way Home de beste Marvel-film ooit?

Na een te lange afwezigheid steken we de kop nog eens binnen bij onze filmredactie. Het is daar namelijk feest sinds de release van de nieuwste Spider-Man. De film breekt alle records en verwachtingen, met een hypetrein die die van Avengers: Endgame kan evenaren. Waarom en hoe? Dat ontdekken jullie in deze nieuwste Castard!

Eerst zonder spoilers, daarna zonder blad voor de mond

Net als bij alle gevoelige Marvel-films verdelen we de aflevering in een spoilervrij begin en een midden waar we ons niet meer kunnen houden. En net zoals alle Marvel-films zitten Elien en Jana uiteraard in ons panel. Deze keer vervoegt onze kapitein Davy ook het gesprek en allemaal hebben ze met kippenvel en af en toe tranen in de cinema gezeten. Schuif mee aan tafel en praat mee na over Spider-Man: No Way Home of sluit deze pagina en ga tickets bestellen. Choose wisely!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via tal van platformen zoals Anchor, Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic. Kies je favoriet!

Multiverse van linklijsten

In dit universum hebben we deze handige links verzameld over de aflevering. Ook hier: geen links uit het spoiler-gedeelte om alle risico te vermijden.

Wat vonden jullie van No Way Home?

Of zijn jullie nog niet naar de cinema geraakt? Laat jullie horen! Het kan zoals altijd op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties mogen ook nog steeds. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
1
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels