Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard episode 10 header

Castard episode 10: Wat staat er ons te wachten in 2019?

Beste wensen voor 2019! Ook in het jaar waarin niemand zijn deadline wil prikken (2020 klinkt zoveel cooler) blijven wij gewoon voort zeveren over popcultuur en het oneindige asteroïde veld dat het omringt. Wat brengt de eerste aflevering van Castard? Een fastforward natuurlijk. Hoe moeten jullie anders de meest geeky planning opstellen?

Helderziend panel

Een heel jaar voorspellen vraagt meer dan onze officiële kristallen bol. Daarom hebben we ook een panel helderziende experts samengesteld uit onze crew. Yves ontrafelt de toekomst van games, Louis verdrijft de mist van het onbekende over boeken en kosmisch duo Elien en Jana scheppen helderheid in de nevel van films en series. Wat zien ze voor het komende jaar? En vooral, wat moeten wij dan gaan zien en doen tijdens ons nieuw toertje ronde zon. Maar een manier om te weten te komen: luisteren! (Eigenlijk twee want je hebt de links hieronder, maar shhh.)

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je ook luisteren en abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

In onze theeblaadjes lezen we een hoop mysterieuze “hyperlinks”. Wat ze betekenen is een raadsel, maar we hebben ze hieronder geklasseerd.

G A M E S

F I L M S

S E R I E S

B O E K E N

Feedback voor een jaar

Waar onze gecombineerde krachten helaas falen, is onze eigen toekomst voorspellen. Zijn we goed bezig? Gaan we goed bezig blijven? Geen flauw idee. Daarom hebben we jullie krachten ook nodig. Zie je iets nieuws in 2019? Verandert er iets aan het format? Geef je voorspellingen telepathisch door via onze Facebook, via Twitter naar @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Geen zin om extrasensorieel te werken? Een mailtje naar Castard[at]geekster.be werkt nog steeds.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels