Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard episode 4: teaser voor de zomervakantie

Een nieuwe maand, een nieuwe Castard! We zitten nog maar aan episode 4 en we hebben al groot nieuws: Anfie is zo hard bijlven plakken dat ze er co-host van geworden is! Verder blijft ons doel wel hetzelfde (julie ruimteschip etc, etc, etc… jullie kennen het verhaal wel). Wat staat er op ons audi-menu deze keer? Dat ontdekken julie hieronder, samen met jullie handige linklijst.

Vakantiegaming op een bedje van Star Wars, vergezeld van zijn debat-espuma

Ons panel voor deze vierde aflevering is een gezonde mix van vast en nieuw. Anfie is nu co-host dus vaster dan dat wordt het niet. Michiel profiteert dan weer van zijn vakantie om ons nogmaals te bezoeken en vooral jaloers te maken. Nieuw in ons panel is Louis, film- en series-buff binnen onze redactie, al heeft hij deze week zijn ogen maar op een scherm gericht: die van zijn Switch.

Anfie brengt ons wat bij over de Star Wars: Identities-tentoonstelling, Michiel komt ons zijn boer-vrije Stardew Valley-strategie uitleggen (en ons vooral goesting in het spel geven ook) en Louis legt ons in geuren en kleuren uit waarom de DLC’s van zowel Splatoon 2 als Mario + Rabbids dik de moeite waard zijn. Debatteren doen we deze maand over de teasercultuur, ongeacht in welk medium. Want je kan maar zoveel pre-aankondigingen van teasers van trailers slikken voor ze je strot uitkomen, en als de film dan uitkomt, heb je alles al in die trailers gezien. Hoeven we nog naar de cinema? Of pakt de hypemachine misschine best eens wat kalmeerpillen? Volg onze socials voor een voorsmaakje van de trailer over het eerste kwart van onze halve aflevering: part 1! (Sarcasme uiteraard.)

Zodus, jullie aflevering:

En je kan Castard ook beluisteren via Apple music, Pocket Casts, Overcast, Google podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Hier zijn ook jullie handige links voor deze episode:

Mocht je de vorige aflevering gemist hebben, je kan die nog steeds hier beluisteren.

Feedbackronde

Zoals steeds horen we graag jullie tips, suggesties en kritieken zodat we Castard nog beter kunnen maken. Hiervoor kan je terecht in de comments, op onze socials of op het officiële mailadres van Castard – castard[at]geekster.be, of op onze Discordserver! Je kan vanaf nu ook feedback ruilen voor Artis Historia-punten.

Het zit nog in testfase maar voor wie ons hiermee wil helpen; je mag je feedback of vragen ook via de Anchor-app inspreken en naar ons opsturen. We beloven nog niets, maar wie weet pikken we in op je audio in de volgende aflevering. Ons ruimteschip en de bemanning danken jullie alvast.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels