Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

comic-con

De trailers voor deze series heb je gemist op San Diego Comic Con

Het jaarlijkse geekfeestje zit er helaas weer op. Voor de velen onder ons die er helaas niet geraakt zijn daar in San Diego, vat jouw moederschip eventjes samen wat je er allemaal gemist hebt. Tweede stop van ons ruimteschip? De trailers die we opvingen met onze serieradar.

DC Titans

DC start binnenkort met een eigen streamingdienst en daar is natuurlijk wat content voor nodig. DC Titans wordt één van de reeksen waarmee de dienst zal opstarten. Batmans eerste Robin, Nightwing, wordt de leider van een nieuwe groep van helden. De eerste Twitter-reacties op deze trailer waren niet zo positief: de erg grimmige sfeer zijn de mensen intussen beu van DC, maar toch doet deze reeks er nog een schepje bovenop aan de trailer te zien. Hopelijk lost de volledige serie de hoge verwachtingen van de fans in.

Doctor Who

De eerste beelden van Doctor Who werden ook op ons losgelaten tijdens Comic-Con. En zo blijkt, de nieuwe doctor, gespeeld door Jodie Witthaker, is op zoek naar nieuwe vrienden! Ik ben alvast benieuwd wat de soft reboot (het team achter de schermen is namelijk ook volledig nieuw) allemaal zal teweegbrengen in het Whoniverse. Volgens de makers is deze nieuwe reeks en doctor dan ook het perfecte moment om in te stappen als je de vorige seizoenen niet gezien hebt.

Netflix

Better Call Saul Seizoen 4

Na de gebeurtenissen van seizoen 3 staat er verandering op til voor Jimmy Mc Gill. Dit seizoen krijgen we namelijk te zien hoe hij verandert in de Saul Goodman die we maar al te goed kennen van Breaking Bad. 

Disenchantment

Disenchantment is de nieuwe reeks van The Simpsons-ontwikkelaar Matt Groening voor Netflix. We nemen afscheid van de gele figuurtjes en maken ons klaar voor zijn zicht op het sprookjesgenre. Als je aan boord blijft van ons schip lees je hier binnenkort wat we ervan vinden!

Iron Fist Seizoen 2

Het eerste seizoen van Iron Fist werd niet meteen door iedereen gesmaakt. Wij van Geekster waren echter wel fan. Maar het tweede seizoen staat dus voor de deur en wat we daarvan vinden, vang je sowieso wel op als je aan boord blijft van ons schip.

Nightflyers

Na de geflopte Nightflyers-film probeert Hollywood het opnieuw in serievorm. George R.R. Martin is nu eenmaal een worldbuilder waar veel mee gedaan kan worden. Verwacht je deze keer echter niet aan een geschiedenisepos maar aan een horror-sciencefictionverhaal. Wanneer acht wetenschappers met de Nightflyer op zoek gaan naar leven aan het einde van de ruimte worden ze aangevallen en loopt het mis…

Star Trek Discovery Seizoen 2

Aan de andere kant van het universum dan de Nightflyers vinden we het iets luchtigere Star Trek: Discovery. Van de reeks werd op Comic-Con de trailer van het tweede seizoen gelost!

Duck-Tales

Wil je een preview van wat er ons nog te wachten staat in Duck Tales komend seizoen. Disney got your back met bovenstaande trailer! En zien we daar op het eind Zwarte Magica verschijnen?

Het Arrowverse

Onze, allez, vooral mijn persoonlijke favoriete Amerikaanse zender The CW maakt ook graag gebruik van Comic-Con om een aantal nieuwe trailers te lossen. Dit jaar kregen zoals gewoonlijk ook weer nieuwe beelden/teasers van het hele Arrowverse, Er komt eind dit jaar trouwens ook weer een supercross-over aan waarbij alle reeksen in elkaar overlopen en het Batwoman-personage zal geïntroduceerd worden!

Arrow Seizoen 7

The Flash Seizoen Seizoen 5

DC’s Legends of Tomorrow Seizoen 4

Supergirl Seizoen 4

Black Lightning Seizoen 2

Legacies

Voor de mensen die maar geen afscheid kunnen nemen van de The Vampire Diaries-wereld start er komend tv-seizoen een nieuwe reeks. In Legacies gaan de kinderen van de huidige hoofdrolspelers in The Originals en The Vampire Diaries naar de Salvatore School for the Young and Gifted. Zullen ze kunnen losbreken van hun ouders’ imago?

Roswell, New Mexico

Roswell, New Mexico vertelt het verhaal van een stadje waar aliens al een hele tijd onder het volk leven zonder dat de bewoners dat beseften… Deze reeks is net als het originele Roswell een adaptatie van een boekenreeks over het stadje en wordt geleid door Carina Mackenzie, schrijver bij The Originals.

Riverdale Seizoen 3

Komende herfst keren we weer terug naar onze vrienden in Riverdale. Na het (al dan niet) ontmaskeren van de Black Hood en de plannen van Hiram en Hermione Lodge blijven de mysteries maar naar boven komen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld op het einde van de trailer met die baby’s?

The Orville seizoen 2

Nog een stuk luchtiger dan Star Trek Discovery hierboven is The Orville van de hand van Seth MacFarlane. Fox deelde tijdens Comic-Con de trailer voor het tweede seizoen!

The Gifted seizoen 2

Op het superheldenfront deelde Fox dan weer een trailer voor het tweede seizoen van The Gifted. De reeks in het X-Men universum konden wij trouwens ook wel smaken.

The Purge

Na vier films komt The Purge nu ook naar het kleine scherm. De reeks zou een beetje meer achtergrond geven over hoe het de leidinggevenden aan de macht zijn gekomen. Natuurlijk is er doorheen de afleveringen ook een purge bezig en zien we hoe de verschillende personages omgaan met de mogelijkheid om twaalf uur ongestraft je gang te kunnen gaan.

Mayans M.C.

Fans van Sons of Anarchy kijken waarschijnlijk wel uit naar de spin-off Mayans M.C. Zo’n twee maand na de gebeurtenissen in de hoofdreeks komt Ezekiel Reyes op het voorfront van de Mayan MotorclubNadat zijn Amerikaanse droom uiteenspatte, verzeilt hij in de kartelwereld op de grens tussen Californië en Mexico met alle gevolgen van dien.

The Walking Dead Seizoen 9

Niet iedereen is blij met de keuzes die zijn gemaakt tijdens de grote oorlog tussen Negan en de SaviorsEn dat zorgt zoals je je wel kan inbeelden voor strubbelingen tussen de overlevenden. Kan Rick, die er na dit seizoen trouwens mee stopt, de balans terugvinden?

Fear The Walking Dead Seizoen 4b

Naast The Walking Dead kreeg ook de spin-off Fear The Walking Dead een nieuwe trailer op Comic-Con. Hoe moet het nu verder na de gebeurtenissen van voor de zomerpauze? Je ziet het vanaf 12 augustus.

Vikings Seizoen 5b

Ook History doet mee aan het trailerfeestje en deelde er één voor het tweede deel van het vijfde seizoen van Vikings. In seizoen 5b gaat het er pas echt hevig aan toe. De halfbroers Ivar en Bjorn gaan nu pas echt de strijd aan, Bjorn met de hulp van Lagertha, Ivar met die van Harald. Er lijkt een kleine tijdssprong te gebeuren, want koning Alfred en Lagertha zien er plots toch iets ouder uit. Wat betekent dit allemaal? Ontdek het vanaf 28 november.

Deadly Class

De Russo broers, je weet wel, de mannen die verantwoordelijk zijn voor Avengers: Infinity War wagen zich als producenten ook eens aan een televisiereeks. En het belooft wel goed te worden! We volgen Marcus, een wees die wordt opgenomen in een soort instituut waar hij wordt opgeleid om een creatieve probleemoplosser te worden. De trailer met zijn opzwepende soundtrack ziet er alvast zeer goed uit. Helaas moeten we nog wachten tot 2019…

Andere nieuwtjes

  • American Horror Story seizoen 8, de crossover van Murder House en Coven krijgt de ondertitel Apocalypse.
  • Cloak & Dagger krijgt een tweede seizoen!
  • Er komt een reboot van Buffy The Vampire Slayer met een zwarte actrice in de hoofdrol! Joss Whedon is betrokken bij de scripts van de serie, maar de drijvende kracht is Monica Breen, producer van Agent of S.H.I.E.L.D. De betrokkenheid van Whedon garandeert dat de serie voort kan bouwen op de mythologie van de oude serie, die liep van 1997 tot 2003.
  • The Man in the High Castle krijgt een vierde seizoen.
  • Er is een film van Steven Universe in de maak.
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels