Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: juli

Elke maand komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke maand bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.
Bron: hebban.nl

[columns] [column size=”1/2″]

Het mes van de sluipmoordenaar door Sarah J. Maas

Celaena Sardothien is Adarlans meest gevreesde sluipmoordenaar. Officieel ligt haar loyaliteit bij Arobynn Hamel, meester van de Sluipmoordenaarsgilde, maar in werkelijkheid vertrouwt ze alleen haar collega Sam. In deze vijf verhalen, die zich afspelen vóór De glazen troon, volgen we Celaena op vijf gevaarlijke missies, van afgelegen eilanden tot woestijnen vol vijanden, waar ze vecht om slaven te bevrijden en zich te wreken op tirannieke heersers. Maar er is één probleem: deze missies gaan recht in tegen het beleid van Arobynn Hamel. En op verraad staat de allerhoogste straf…

Verschijnt op 14 juli.

[/column] [column size=”1/2″]

Inlustris door Frederique Tienmans

Op het eerste gezicht lijkt de vrijpostige Jenna misschien een jongedame zoals ieder ander. Niets is echter minder waar: eeuwen geleden, toen de Feniks het land schiep, werd haar familie aangeduid als de leiders van het land. Wanneer de oogst tegenslaat en haar vader samen met haar naar Lunae rijdt om hulp, komt haar leven in een stroomversnelling. Geconfronteerd met honger en opstand zal Jenna misschien eerder de leiding op zich moeten nemen dan ze ooit voor mogelijk hield. Zal de Feniks haar te hulp komen, of is hij toch niet meer dan een fabeltje?

Verschijnt op 15 juli.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Dit is ons verhaal door Ashley Elston

Niemand weet wat er is gebeurd die ochtend in River Point. Vijf jongens gingen het bos in, vier kwamen er terug. Iedereen heeft een motief, maar niemand praat.

Kates afstudeerstage bij een advocatenkantoor is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak gezet wordt die hun kleine dorpje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van Justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families.
Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen? Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan… inclusief dat van haarzelf.

Verschijnt op 15 juli.

[/column]
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels