Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E28: Waarom je Space Force, de nieuwe serie van de The Office-schrijvers, moet zien!

Castard is back, baby, en deze keer hebben we zelfs een scoop meegebracht! Dankzij Netflix konden we het eerste seizoen van Space Force – de nieuwe serie van Steve Carell – volledig bekijken. Kan de schrijver van The Office het nog? Of zal de serie in de vergetelheid vallen? Onze kapitein Davy en Dennis vertellen ons in geuren en kleuren hun mening!

Boots on the moon

Wanneer Trump aankondigt dat het Amerikaanse leger gaat uitbreiden met een ruimte-divisie, trokken we allemaal rare gezichten. Steve Carell dacht: “Daar ga ik een comedyreeks uit slaan”. En deze is dan ook nog eens uit voor de echte Space Force van de grond komt. De rijke cast met onder andere John Malkovich en Ben Schwartz helpt uiteraard, maar onder de straffe line-up zit een serie met potentieel, zoals Davy en Dennis in deze nieuwe aflevering verklappen.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

De linklijst

Zoals iedere aflevering vinden jullie hieronder alle vermeldingen van deze podcast:

Kijken jullie uit naar de reeks?

Of zal het nooit kunnen tippen aan series zoals The Office? Laat het ons weten, wij zijn altijd benieuwd naar jullie mening! Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels