Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

castard

Castard: De Rode Urbanus

In deze nieuwe Castard staan we stil bij een afscheid. Jeroen pinkt een traantje weg bij de laatste Urbanus. Diezelfde Jeroen neemt Dennis en Jason echter mee op reis door de pagina’s van De Rode Ridder en vertelt waar voor hem de schoen wringt bij de huidige run en waarom het afscheid van Marc Legendre misschien wel goed is.  

Dennis stipt nog even Galaxa aan en merkt tussen neus en lippen op dat er misschien wel een heus scenaristentekort is? Maar goed, hij is weer eens te verstrooid om daar echt goed op in te gaan. De jongens willen overigens meteen hun excuses aanbieden. De sinussen van Dennis en Jeroen liepen hoorbaar vol tijdens de uitzending. Als hun stemmen veranderen, dan ligt dat niet aan je geluidsinstallatie.

Een interview met de man: 

Enkele video’s van Michel de Stickere:

De Rode Ridder worstelt met een duivelspenning en… Morgan Freeman?

Willy Linhout en de Familie Super

Total
1
Shares
Gerelateerde artikels