Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E04: Detect-Yves Pikachu

Maandag is Castard-dag! Deze keer slaan we de brug tussen games en films. Want wie 20 jaar geleden zei dat Pokémon maar een rage was, zal ondertussen zijn woorden ingeslikt hebben bij het zien van de bekendste gele muis op het witte doek. We hebben het over Detective Pikachu natuurlijk!

De inhoud

Geen Poké- of Pika-gesprek zonder Nintendo-expert Yves. De serie kent geen geheimen voor hem, en het moederhuis Nintendo nog veel minder. In deze aflevering van Castard vragen we dus wat hij ervan vond. Is Nintendo hiermee het juiste pad op gegaan? Deed Ryan Reynolds dat wat deftig? Kampt hij nu met nachtmerries van een fotorealistische Mister Mime? Je ontdekt het in een gloednieuwe aflevering.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

De linklijst

Geen Castard zonder handige links. Alle besproken bronnen vind je hier terug:

De feedback

Zoals altijd willen ook jouw mening horen: Wat vind jij van Detective Pikachu? Smaakt het naar meer? Of hoe zou jij het hebben aangepakt? Laat het ons weten via Facebook, via Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mocht dat allemaal niet werken, stuur gerust een mailtje naar Castard[at]geekster.be.

Ook algemene feedback en suggesties mogen jullie onze richting uitsturen. We laten je dan snel iets weten!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels