Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E19: Fastforward 2020 in game- en stripland

Wederom beste wensen voor dit nieuwe jaar! Het is technische gezien niet jullie eerste Castard van het jaar (dat was de geweldige special over de OST van Avengers: Endgame) maar je kan nooit te veel geluk en goeie gezondheid hebben. In deze eerste échte Castard blikken we, zoals de blogtraditie dat wil, vooruit naar 2020 binnen de verschillende onderdelen van ons ruimteschip. Nu we met zovelen zijn op de podcast hebben we beslist om deze Fastforward 2020 in tweeën te splitsen. In dit eerste deel focussen we ons op strips en games…

Oh crystal ball!

Strips nemen we zoals gewoonlijk onder de loep met expert Jeroen. Hij ziet onzekerheid door de fusie van Ballon Media en Standaard Uitgeverij, maar is ook hoopvol voor alle vernieuwingen zoals Yasmina en de aardappeleters dat nu een reeks krijgt. Michiel – gamer extraordinaire – ziet dan weer zijn dromen uitgesteld worden met maanden en seizoenen, zoals Cyberpunk 2077 dat nu voor de start van het nieuwe schooljaar zal zijn. Gelukkig blijft alles nog binnen de 2020-perken. Een volledig overzicht, dat horen jullie in deze nieuwe Castard!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

De eerste linklijst van 2020

Iets cool gehoord maar de titel vergeten? Of benieuwd naar de individuele lijstjes per redactie? Don’t worry, linklijst’s got you covered.

Waar kijken jullie naar uit dit jaar?

Zoals gewoonlijk willen we jullie HYPE ook voelen. Wat staat er bij jullie steevast aangekruist op de kalender? Vuur het af in de comments, wij vragen niet liever. Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels