Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: “Wie gaan er nog Europese strips lezen als de babyboomers dood zijn?”

Het is niet ons postulaat maar dit van Tim Layae, een kersverse en hopelijk opkomende striptekenaar die met zijn eindwerk meteen een knuppel in het hoenderhok werpt. We waren zodanig geprikkeld door zijn werk en de niet te ontkennen punten die hij aanhaalt, dat we met de stripredactie een Castard moesten inblikken. Heeft de man een punt? Of gaat hij wat te kort door bocht?

Een liftrit door het landschap van getekende verhalen

Om deze aflevering te volgen raden we jullie eerst en vooral sterk aan om het werk van Tim Layae eens te lezen. Maakt het volgen van de argumenten gemakkelijker en het is ook gewoon een goede strip die je aan het denken brengt. De link hiernaar vind je in linklijst hieronder. Lukt het niet tijdens het luisteren, dan leiden Dennis en Jeroen je door de introspectie.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

https://anchor.fm/castard-by-geekster/embed/episodes/Castard-Wie-gaan-er-nog-Europese-strips-lezen-als-de-babyboomers-dood-zijn-eumbrh

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

 • Racistische bullshit 352 is zo goed als spot-on.
 • Het werk van Brecht Evens doet je eens goed nadenken of alles in boekvorm literatuur moet zijn…
 • Ankama, de studio achter het hele Wakfu-universum
 • Uitgeverij Kana waagde zich eens voor manga aan de Nederlandstalige, maar dat was helaas van korte duur.
 • Wat denken jullie?

  Valt de eurostrip nog te redden of zal het onherroepelijk uitdoven? En hoe kan het volgens jullie nog gered worden? As usual; zet jullie mening in de comments! Dat kan op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

  Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

  Total
  0
  Shares
  Een reactie achterlaten
  Gerelateerde artikels