Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: Vier met ons een kwarteeuw Pokémon

We mogen alweer een verjaardag vieren! Terwijl de gamesredactie zich klaarmaakt voor de 35 jaar The Legend of Zelda, roepen wij de nostalgieredactie samen om het lof te zingen van de bekendste collect’em all-serie op aarde: Pokémon. Het is moeilijk om ons nu een wereld zonder de tweede bekendste muis ter wereld – Pikachu – in te beelden, maar ooit was dat nog een rare rage overgevlogen uit Japan. In deze Castard blikken voor de gezelligheid terug op het begin van een fenomeen.

Gotta Catch’em all

Onze nostalgieredactie is voor deze aflevering samengesteld uit Jeroen, Elien en Jana. Allemaal hadden we Pokémon van bij het begin. 151 beestjes en minstens evenveel herinneringen verder kijken we terug op onze eerste stapjes, onze favoriete ‘mons en ook hoe de serie ons tot op vandaag vergezelt. Er was een structuur aan deze aflevering, maar al gauw regresseren we terug naar een tijd waarin “huiswerk” en “VT4” nog dagelijks werden uitgesproken. Vergezel ons in deze trip down memory lane!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Info via linkkabel

Geen aflevering zonder handige links:

Hoe kijken jullie terug op 25 Pokémon?

En welke is jullie favoriete game of Poké aller tijden? Laat het ons weten! Dat kan op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels