Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E42: Top Hanks

En het is alweer tijd voor jullie nieuwe Castard! We laten ons blitznieuws-format even achter om weer een top samen te stellen. Onze filmredactie kreeg de kriebels van onze games-top maar zaten met te veel films om duidelijk af te bakenen. Dat was niet gerekend op steracteur Tom Hanks die blijkbaar al 40 jaar in de buzzinezz zit, en zo was het topic van deze top 5 meteen beslist.

De vriendelijkste man op aarde

De filmredactie, dat zijn deze aflevering Elien, Jana en Dennis. Samen is er geen film die ze niet gezien hebben, en daar horen alle Tom Hanks-releases ook bij. 40 jaar is natuurlijk niet niets. Hoe bepaal je de allerbeste films zonder de klassiekers uit de 90′ te vergeten? Of hoe bepaal je überhaupt welke van 79 films zijn beste 5 zijn? We wagen onze kans!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

De top, zijn runner ups en waar ze te vinden

  1. Saving Private Ryan (en niet Shaving Ryan’s Privates) – Te vinden in de bibliotheek
  2. Forrest Gump (en het is niet Lieutenant Dan die overlijdt aan AIDS, maar Jenny (vermoedelijk)) – Te vinden in de bibliotheek
  3. A League of Their Own – Te vinden in de bibliotheek
  4. You’ve Got Mail – Te vinden in de bibliotheek
  5. The Terminal – Staat op Netlfix
En dan zijn er ook de runner-ups

Eens met onze top 5?

Of zijn we godslasteraars door *insert megagoeie Tom Hanks-film hier* niet toe te voegen? Laat jullie horen! Schreeuw het van de daken op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels