Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard special: We analyseren de Avengers: Endgame OST

Gelukkig nieuwjaar! En wat is een beter begin voor 2020 dan een nieuwe Castard-aflevering? We keren nog een laatste keer terug naar het einde van een era: Avengers: Endgame. Niet om te spoilen of een van de potgerukte tweet te bespreken maar om het werk van Alan Silvestri te bejubelen. Want in deze special analyseren we elke second van deze magistrale soundtrack, van de eerste synth tot de laatste trompet.

DISCLAIMER: Alle gebruikte geluidsfragmenten uit de soundtrack Avengers: Endgame (door Alan Silvestri) zijn het intellectueel eigendomsrecht van Hollywood Records – Marvel Music.

Cap and the Powergals

Als het over Endgame gaat, kunnen er maar twee geeksternauts in onze studio zitten: Elien en Jana. Ze weten ondertussen bijna evenveel over de films als de regisseurs zelf en dat hebben jullie ondertussen ook allemaal al kunnen lezen. Toch hadden ze het gevoel – en terecht – dat één luik onderbelicht was: de soundtrack. Een film is veel meer dan enkel de beelden en het werk van legende Alan Silvestri verdient ook dubbel en dik die aandacht. En toen onze eigenste kapitein hoorde dat we het nog eens gingen hebben over het einde van de originele Cap, moest hij ook aanwezig zijn op deze aflevering. Een perfect panel om een iets meer dan uur elke noot van de Endgame OST te analyseren.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Orkestrale annotaties

Onze linklijst fungeert zoals steeds als voetnoot voor de aflevering, met deze keer maar één link (technisch gezien twee): die naar de volledige soundtrack

Wat zijn jullie favoriete nummers?

Het is geen geheim dat we maar al te graag jullie mening horen. Vonden jullie Alan Silvestri’s werk even fantastisch als ons panel? Of hebben jullie nog iets gehoord in de soundtrack dat ons ontgaan is? Laat je helemaal gaan in de comments, wij vragen niet liever. Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Deze special is voor ons ook een eerste keer. Dus kan er iets beter, anders of willen jullie gewoon nog zo een afleveringen, laat het ons dan ook zeker weten in comments!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels