Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: week 46 en 47

Elke week komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke twee weken bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.
Bron: hebban.nl

[columns] [column size=”1/2″]

Krijger van de Altaii door Robert Jordan

De waterputten van de Vlaktes drogen op, de geduchte [tandhoorns] groeien in aantallen, en er zijn slechte voortekenen alom. Wulfgar, een leider van de Altaii-mensen, moet strijd leveren met tweeling-koninginnen, krijgsheren, profeten en magie, in de hoop zijn volk te beschermen en een toekomst voor hun veilig te stellen.

Verschijnt op 14 november.

[/column] [column size=”1/2″]

Gevleugelde Duisternis door Jan Van Gorkum

In een post-apocalyptische wereld die tot de grond toe is afgebrand, lijkt het wakker maken van vuurspuwende draken op zijn zachtst gezegd een slecht idee. Toch is dat precies wat Yorick Novak, een mysterieuze jongeman, van plan is. Met de hulp van een aantal excentrieke reisgenoten is Yorick onderweg naar de slaapplaats van de Gevleugelde Duisternis, een groep enorme draken die de wereld ooit in de as heeft gelegd. Deze beesten vormen nu de enige kans om de wereld te redden uit de klauwen van de Adalgars, een beruchte familie die de scepter zwaait over alles en iedereen.

Verschijnt op 15 november.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Insula door Maaike De Wilde

De Lage Wereld gaat al twee eeuwen gebukt onder een vloek die een ban heeft gelegd op de magie. Efra Kalan is zestien jaar oud als haar leven van de één op de andere dag op zijn kop staat. Zij wordt door de druïde Cu naar Insula gebracht, de enige plek die nog veilig is voor de duistere koning en zijn sinistere plannen om het gehele continent te domineren. De realiteit dringt zich steeds meer aan haar op en Efra ontdekt al snel dat zij de enige is die de vloek kan doorbreken.

Verschijnt op 16 november.

[/column] [column size=”1/2″]

Het Zonnepad door Erin Hunter

Het eerste deel in de serie Het ontstaan van de Clans neemt je mee terug naar het allereerste begin van de Clans, toen de katten zich in het bos vestigden en de krijgscode begonnen te smeden. Lang voordat Vuurster zijn tweebeennest verliet om zich bij de DonderClan aan te sluiten, ondernam een groep katten uit de bergen een gevaarlijke reis op zoek naar een nieuw thuis…

Verschijnt op 21 november.

[/column]
Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels