Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuw voer voor je boekenkast: week 28 tot 35

Elke week komen er nieuwe boeken uit, maar hoe hou je dit allemaal bij? Hoe ontdek je al deze nieuwe boeken? No stress, wij bij Geekster komen met de oplossing. Elke twee weken bundelen we de meest interessante, nieuwe Nederlandstalige publicaties en jij moet alleen maar op dit artikel klikken!

Verschijningsdata waren correct op de dag dat het artikel geschreven werd.

[columns] [column size=”1/2″]

Er Was Eens Iets Anders door Danielle Teller

Dit boek is een hervertelling van Assepoester, met een nieuwe rol voor de stiefmoeder. Er gaan in het land geruchten de ronde over de wrede opvoeding van de nieuwe prinses en haar stiefmoeder Agnes besluit het ware verhaal te vertellen…

Verschijnt op 9 juli.

[/column] [column size=”1/2″]

Schimmen van de Schaduwmarkt door Cassandra Clare

De schaduwmarkt is een bekende ontmoetingsplaats voor Elfen, Weerwolven, Heksenmeesters en Vampiers. De Benedenlingen gaan er naartoe om magische voorwerpen te kopen en hun duistere deals te bespreken. Zacharias, een Stille Broeder, is een frequente bezoeker van de schaduwmarkt. Dit verhaal volgt hem twee eeuwen lang, langs liefde, trouw, verdoemenis en spijt.

Verschijnt op 19 juli.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Het Vallen van de Nacht door Minette Walters

Het Vallen van de Nacht is het vervolg op Het Laatste Uur. Het jaar 1349 komt dichterbij en de pest heeft duizenden slachtoffers gemaakt. Het is aan Lady Anne om bij te houden wie er in de omliggende dorpen nog leeft. Ze stuurt de vrijgevochten slaaf Thaddeus Thurkell erop uit, terwijl die zich voordoet als ‘Lord Athelstan’.

Verschijnt op 8 augustus.

[/column] [column size=”1/2″]

Riverdale, De Roadtrip door Micol Ostow

Wanneer Archie, Betty, Veronica en Jughead een road trip maken, hopen ze even aan hun problemen te ontsnappen. Maar al snel komen ze erachter dat Riverdale hen overal achtervolgt, ook als ze het stadje proberen te verlaten, want Archie is beschuldigd van een moord en alles wijst erop dat hij schuldig is.

Verschijnt op 12 augustus.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

De Kleuren van Schaduw door V.E. Schwab

Het is vier maanden geleden dat Kell in het bezit kwam van de steen. Vier maanden sinds zijn pad dat van Lila Bard kruiste. Vier maanden sinds de prins, Rhy, gewond raakte, en ook de beruchte tweeling van Wit Londen werd verslagen. Nu, rusteloos sinds hij stopte met smokkelen van magische goederen, wordt Kell geplaagd door duistere dromen. En overdag door herinneringen aan Lila.

Verschijnt op 12 augustus.

[/column] [column size=”1/2″]

De Ware Held door Scarlett Thomas

Fee wil meer weten over de Bovenwereld, Max daarentegen zoekt het verloren boek dat toegang geeft tot de Onderwereld. Maar dan verdwijnt er iemand van de faculteit Onderaardse Geografie en start Meneer Blue een onderzoek. Wanneer Max hem met de zaak bemoeit, belandt hij diep in de problemen. Zijn vrienden moeten hem redden, ook al kost dat hun eigen leven…

Verschijnt op 20 augustus.

[/column] [columns] [column size=”1/2″]

Het Koninkrijk door Jess Rothenberg

Het Koninkrijk is een fantasy pretpark waar een wereld opengaat vol virtuele draken, gigantische kastelen en hightech wezens. Ana is een van de zeven Fantasisten. Dat zijn wondermooie android prinsessen die ontworpen zijn om dromen waar te maken. Maar wanneer ze Owen ontmoet, die in het park werkt, krijgt Ana voor het eerst gevoelens die niet vooraf geprogrammeerd zijn…

Verschijnt op 28 augustus.

[/column] [column size=”1/2″]

Het Verhaal van de Dienstmaagd, Graphic Novel door Margaret Atwood

Na de dystopische roman en de succesvolle tv-reeks is er nu ook de graphic novel van Het Verhaal van de Dienstmaagd. In het Amerika van een nabije toekomst is de macht overgenomen door een radicaal-religieuze groepering. En de jonge vrouw Vanfred zit vast, in de klauwen van diezelfde groepering…

Verschijnt op 30 augustus.

[/column]
Total
1
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels