Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard episode 8: Chtulhu en Knitflix

De OG Castard is er tijdje tussenuit geweest met zowel het interview van comic-buff Alex Agnew alsook de Kleine Castards die we overal tussengespikkeld hebben. Tijd om daar verandering in te brengen met bekende gasten en gloednieuwe topics. De structuur blijft hetzelfde, round-table nieuws en een groot debat, al houden we het onder de 60 minuten vanaf nu.

Gamenieuws en groeipijnen van digitale marktplaatsen

In onze 8ste Castard zijn resident Anfie en vaste klant Jeroen weer van de partij. Anfie brengt ons nieuws uit Pokemon Go-land, meerbepaald de nieuwe adventure sync-optie, terwijl Jeroen net terug is van zijn huiveringwekkende tocht in Call of Chtulu. Gelukkig zijn ze respectievelijk fit en mentaal gezond van hun nieuws teruggekomen om stevig te debatteren over de verschillende ‘Netflix van…’ die als paddenstoelen uit de grond springen. Want Netflix hebben we al, maar had je al gehoord van ‘Making Things’, ‘Utomik’ of ‘Comixology’? Tijd om de pro’s en contra’s van die digitale landschappen te bespreken dus.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je ook luisteren en abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linksfestival

Naar goede gewoonte staan hier alle links die in de podcast aan bod kwamen.

Feedbackzone

Mocht je feedback of kritiek hebben (we zijn verre van perfect), of je wil je mening kwijt over een onderdeel, laat het ons dan weten via de Geekster Facebook, op Twitter @podcastard_be of via onze discord. Mail kan ook naar castard[at]geekster.be of je kan gebruik maken van de Anchor-app om een boodschap na te laten. Alle beetjes helpen ons beter te worden!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels