Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E20: Fastforward 2020 in films-, series en comics

Jullie hebben nog een aflevering van ons tegoed. Zoals beloofd in het vorige deel van onze vooruitblik, richten we nu onze blik op films, series en comics. Het witte doek heeft dit jaar heel wat te bieden, series zijn in volle opflakkering door de oorlog binnen de streamingdiensten en bij de comics staat DC klaar voor een nieuwe doorstart. Een stevige boterham om te bespreken, zoals jullie ongetwijfeld gezien hebben aan de lengte van de aflevering…

De toekomst van het grote en kleine scherm

Vooruitblikken doen we steeds met een uitgebreid panel van experts. Voor films en series hebben we uiteraard onze heldinnen Elien en Jana uitgenodigd. Als ze niet in de cinema zitten, zijn ze op de podcast aanwezig, dus wie beter om onze bingewatchplanning vol te steken? Uiteraard blijven het ook Marvel-fans, dus verwacht ook enkele comic-fils in hun lijsten. Comics zelf, daar hebben we expert Dennis voor, ditmaal geflankeerd door onze eigenste kapitein Davy. Zij houden hun hart vast voor de wetenschappelijk onderbouwde reboot bij DC. Ze hebben hun lezers duchtig ondervraagd en gaan dat nu in de praktijk gieten. Zal het zijn vruchten afwerpen? We bespreken het allemaal in deze anderhalf uur durende vooruitblik op 2020!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linklijst

Iets cool gehoord maar de titel vergeten? Of benieuwd naar de individuele lijstjes per redactie? Don’t worry, linklijst’s got you covered. Verontschuldigingen voor de vage data bij series, het zijn de makers die het ons moeilijk maken.

 • Films
  • Black Widow – 20/04
  • Wonder Woman – 03/06
  • Eternals – 04/11
  • Little Women – 19/02
  • Promising Young Woman – 17/04
  • In the Heights – 01/07
  • Bios – 02/10
  • Tenet – 22/07
  • Dune – 18/11
 • Comics
  • 5G-project – God weet wanneer
  • Strange Adventures – eerste issue op 4 maart
 • Strips
  • 75 jaar Suske en Wiske, ons herinnerd door een Nederlander nota bene!
 •  Series
  • Falcon & the Winter Soldier – augustus
  • American Crime Story: Impeachment – pas na de Amerikaanse verkiezingen
  • Spaceforce – YBD
  • Agents of SHIELD seizoen 7 – deze zomer
  • Wandavision – eind 2020
  • Y: The Last Man – ergens in 2020…

Wat staat er op jullie kalender?

Jullie kennen het liedje; wij willen jullie ook horen. Wat is niet te missen dit jaar? Vuur het af in de comments, wij vragen niet liever. Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels