Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: Wij zijn het meesterwerk Dune gaan zien!

De cinemazalen kunnen weer opgelucht ademhalen. De witte doeken worden dit najaar gezegend door een resem kaskrakers die door COVID waren uitgesteld, te beginnen met Dune. De verfilming van het stokoude boek van Frank Herbert deed al veel spreekwoordelijk en letterlijk stof opwaaien. Nu is het moment aangebroken om de proef op de som te nemen.

Een meesterwerk van net geen 3 uur

Samen met Dennis reviewen we in het lang en in het breed dit gigantisch epos. Normaal zouden Jana en Elien sowieso aan onze tafel schuiven, maar die zijn even op vakantie. We delen de aflevering – zoals voor alle gevoelige nieuwe releases – op in twee delen: het eerste zonder en het tweede met spoilers. Moet je nog overtuigd worden, dan mag je gerust deze aflevering opzetten. Ben je al gaan kijken? Dan heb je net geen uur ongezouten mening tegoed. Maar we gaan de elephant in the room al benoemen, deze film moet je gaan zien, en dat moet in een cinemazaal met een zo groot mogelijk scherm.

Spoilers beginnen vanaf minuut 20 voor wie nog naar de film moet!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Dunebox

Hebben jullie Dune al gezien?

Of kan het Duniverse jullie geen bal schelen? Laat je horen! Het kan zoals gebruikelijk op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties mogen ook nog steeds. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels