Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E44: Cyberpunk 2077 is eindelijk uit!(?)

Castard in de kerstvakantie? Jazeker! Buiten dat is er weinig kerst aan de aflevering. Waarom? We moesten het hebben over de langverwachte release van de meest gehypte nieuwe IP in zijn genre – Cyberpunk 2077. Wat een nieuw meesterwerk van de makers van The Witcher moest zijn, heeft ondanks vertragingen een nogal slordige lancering gehad. Een overzicht in deze Castard!

Top op pc, afzetterij op console

Voor deze aflevering breiden we de gamesredactie uit naar iedereen die een versie heeft. Zo hebben we onze kapitein Davy aan boord, veteraan Michiel en de gamende helft van de TandemTech – Yorick. Allen hebben we het spel kunnen spelen op stevige pc’s of op Stadia, maar blijkbaar mogen we spreken van geluk. Want het beeldmateriaal op console, samen met het ontbreken van reviewexemplaren voor de pers, voorspellen bitterweinig goeds…

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Om maar te zeggen, we staan niet alleen in de meningen…

Hebben jullie Cyberpunk 2077 al gespeeld?

Of kijken jullie de kat uit de boom? Laat jullie horen! Vertel ons alles op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels