Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E43: Mini-review van The Color Out of Space

Welkom terug bij Castard! Deze keer blijven we in de kantine van ons ruimteschip want we gaan deze keer een film reviewen zonder onze geeksternauts van de filmredactie. Waarom? Wel de film in kwestie is The Color Out of Space, een verfilming van het angstaanjagende kortverhaal van H.P. Lovecraft. En als het over tentakel-lore gaat, is Jeroen de profeet van Chtulhu zelve.

MAGENTA

The Color Out of Space is het laatste project van cineast Richard Stanley samen met (af en aan) topacteur Nicholas Cage. Oorspronkelijk is dit slechts een kortverhaal dat zich begin 20ste eeuw afspeelt, nu is het een moderne film met tieners en een hydroloog van het Miskatonic University. Doet deze film af voor het originele werk? Of hebben we voor het eerst een geniale verfilming van een al even geniale kortverhaal? We vertellen het in deze nieuwe Castard én zowel spoilervrij (de eerste 15 minuten) als in alle geuren en kleuren!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Hebben jullie The Color Out of Space al gezien?

Of hadden jullie deze release gemist? Laat jullie horen! Vertel ons alles op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels