Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E31: Al het nieuws uit de laatste PokeDirect(s)

Woensdag = Castard. Deze aflevering blijven we in het gamesgedeelte van ons ruimteschip want Jeroen moest even zijn gal spuwen. Blijkt dat hij ondanks twee PokeDirects vol aankondigingen niets anders dan fout nieuws gekregen heeft. Wat staat er op de lijst en waarom is Jeroen weer boos? Vragen waar deze Castard antwoorden op biedt!

Stay tuned for a big announcement

Waarom twee Pokedirects, vragen jullie je af. Wel de eerste moest gewoon wat nieuws brengen over de franchise-games zoals Pokemon Go, maar het is op het einde van deze direct dat ze nog een speciale tweede Direct aankondigden. Waarom? Voor Pokefans was het meteen duidelijk: een grote, afzonderlijke direct om in geuren en kleuren de volgende ‘mainline’ Pokémon aan te kondigen. Voor Jeroen stond het als een paal boven water dat Gen 4 eindelijk een remake ging krijgen. De realiteit kan niet verder liggen dan dat….

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Zoals altijd vind je hier de handige links terug met uiteraard ook de trailers van alle aangekondigde games:

Hoe was het met jullie ontgoocheling gesteld na deze PokeDirect?

Hadden jullie een Gen 4-remake verwacht? Of hadden jullie helemaal niets van deze Directs verwacht en maakt het jullie niets uit? Lucht jullie hart op onze socials! Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels