Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard episode 2: Boy en de spoilercultuur

Castard episode 2: Boy en de spoilercultuur

Een nieuwe maand, een nieuwe Castard! Het doel blijft nog steeds hetzelfde, jullie gidsen door het onmetelijke heelal van popcultuur en geekiness in audiovorm. Wees gerust, de inhoud is wel volledig nieuw, al hebben we ons wat laten gaan in de duur van de aflevering…

Deze maand in Castard

In deze tweede aflevering behouden we onze resident An-Sofie maar ruilen we onze zeldzaamste kapiteinkaart voor twee blinkende: Nils en Michiel. Samen komen ze wat napraten over hun welverdiend lange weekend, wat ze hebben gegamed en wat ze nog gaan platspelen. An-Sofie nam het dan weer op voor de Brick & Mortar-winkels van haar favoriete (en binnenkort misschien jouw) subcultuur: de knitting community. We hadden eventjes tijd over om alles in te halen. Eventjes maar, want met de tsunami aan nieuwe zaken die staan te komen staan we al achter voor we beginnen. Meteen het ideaal debatsonderwerp voor deze week!

OPGELET! Michiel lost een gigantische spoiler over God of War vanaf 18:30 tot en met 22:25 – luisteren op eigen risico!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Hier zijn ook jullie handige links voor deze episode

Mocht je de vorige aflevering gemist hebben, je kan hem nog steeds hier beluisteren.

Feedbackronde

Net zoals voor de vorige aflevering horen we graag jullie tips, suggesties en kritieken zodat we Castard nog beter kunnen maken. Je kan hiervoor terecht in de comments, op onze socials of op het officiële mailadres van Castard. Ook de onfeilbare postduif is nog steeds toegestaan.

N.b.: de podcast is alweer expliciet, want we hebben ons weer laten gaan.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels