Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Sekiro in de Castard driehoek

Seizoensmededeling en de Castard over Sekiro

Elf grote afleveringen en een handvol Kleine Castards later is het moeilijk te geloven dat we al een jaar bezig zijn. En toch is het zo, dus was het ook eens tijd om de hele podcast te evalueren en zien wat we anders en vooral beter kunnen doen. We hebben jullie feedback gehoord (en al een deel verwerkt) maar onze cijfers wezen ook op iets anders. Er is wat verandering op komst.

Seizoen 2 patch notes

Alle veranderingen hebben we samengevat in een kleine mededeling. Het kost je slechts vijf minuutjes en dan ben je volledig mee. Voor wie aan de top staat van het bedrijfsleven en die vijf minuten niet zou hebben,

  • Kleine Castard wordt jullie vaste release en verliest zijn ‘kleine’ status.
  • Release blijft op maandag maar komt nu om de 2 weken (zolang we dat aankunnen natuurlijk).
  • De ‘gewone’ Castard is voorbehouden voor grote groepsgesprekken en wordt vanaf nu ‘Grote Castard’.
  • Release zal afhangen van wat er in het onmetelijke heelal van popcultuur rondzweeft.
  • Alle andere vormen van podcast worden dan specials.
  • Anfie blijft co-host en zal ook wat Castard dirigeren.
  • Alle podcasts komen nu om 4u ‘s ochtends online zodat je ze kan opladen voor de werk- of schooldag.

Het doel is om jullie meer gefocuste content te brengen in bite-size formaat. Gezien het vroege publicatie-uur en hoe Anchor werkt, kan er maar een embed klaarstaan, dus vinden jullie de dienstmededeling via deze link of gewoon in jullie favoriet podcastapp.

Castard dies twice

Om het bal te openen nodigen we onze die-hard games expert Michiel om het te hebben over de langverwachte nieuwe FromSoftware game Sekiro. De bikkelharde shinobi simulator kost je wat levensjaren aan stress maar het is voor de rest wel een meesterwerk van jewelste. We kletsen dus even door over onze ervaring en onze problemen, al zijn dat er niet teveel. We duiken wel diep in spoiler territorium, dus ontwijk deze aflevering voorlopig als je Sekiro nog niet uit hebt. Maakt het je niet uit, dan hebben we ook wat tips voor je klaarstaan.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Natuurlijk blijft de handige linklijst bestaan, al is het wat afgeslankt met het format:

Esoteric scroll of feedback

Zoals altijd willen we horen wat door jullie hoofd gaat. Ben je al door Sekiro? Wat was je favoriete baas? En vooral, wat is je antwoord op Michiels monsterdillemma: Bloodborne of Sekiro? Laat het ons weten via je favoriet kanaal: het kan via Facebook, via Twitter naar @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Geen zin om de socials te gebruiken? Een mailtje naar Castard[at]geekster.be werkt nog steeds.

Ook als jullie feedback hebben op de switch van seizoen 2 of een suggestie hebben voor een aflevering; aarzel niet een berichtje te sturen. We staan open voor (bijna) alles.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels