Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E11: MaGiC gAaT dOoD !!!1!1!1

Een nieuwe maandag, een nieuwe Castard. Voor we met zen allen naar Gamescom vertrekken en hier wat specials uit slaan, kwam Jeroen nog eens op bezoek om het te hebben over zijn lord and saviour: Magic The Gathering. En zijn geloof wankelt, want de heilige memorabilia van de godsdienst genaamd kaarten zijn in prijs opgeslagen en het is duidelijk dat zijn kerk nu meer en meer inzet op de nieuwe garde en hun Arena. Als trouwe apostel van Nikol Bolas kan hij met deze heiligschennis niet leven. Daarom komt hij zijn hart luchten in deze nieuwe aflevering. Gaat Magic the Gathering dood!? Ontdek het in deze aflevering!

Het einde is nabij (en het begin is veraf)

Wat rommelt er nu in de planes? Wel, vanaf 4 oktober ligt de nieuwe set, Throne of Eldraine, in de winkels. Alleen gaat er met deze nieuwe kaarten ook een prijsstijging gepaard. Niet bij WotC zelf, maar wel bij de distributeurs. Bijgevolg wordt het in de winkel duurder voor elke booster al is dat lang niet alles. de MSRP prijspolitiek valt weg (waardoor elke winkel kiest wat hij doet), er komen weer dure collector’s boosters op de markt die nu extra duur worden en toernooien vallen nu onder een monopolie waardoor ook dat duurder wordt. Dat allemaal wetend dat Magic Arena, de digitale versie van deze harddrug, hier helemaal geen last van zal hebben. De druppel voor onze Jeroen!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Collector’s booster linklijst

De Castard-linklijst gaat niet de premium toer op en kost nog steeds 0 euro. Het enige goede nieuws in deze podcast spijtig genoeg.

Planeswalkers: Unite

Jeroen is boos, maar heeft hij gelijk? Is dit wat Magic te wachten staat omdat de tijden veranderen? Is het gegrond? Of is dit een schaamteloze uitbuiting van de spelers? En spelt dit dan echt het einde van Magic? Zoals altijd willen we jullie ook horen! Het kan via Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be en via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds richting Castard[at]geekster.be.

Ook algemene feedback en suggesties zijn welkom via dezelfde kanalen. We doen ons best om er zo snel mogelijk werk van te maken!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels