Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast S2E33: Ghost of Tsushima

It’s Wednesday, my dudes! Jullie nieuwe Castard is gearriveerd. Hopelijk is iedereen nog gezond en wel nu we weer met een opflakkering zitten. Wij zijn alleszins braaf thuisgebleven om te gamen. Want de PS4 heeft er alweer een prachtige single-player game bij: Ghost of Tsushima. We vroegen aan onze redactie wat zij ervan vinden en of het voorbij zijn art direction ook de moeite is…

Haiku Simulator 2020

Als het over games gaat, zit Michiel onherroepelijk in onze aflevering. Hij is deze keer niet alleen, want na lange tijd is het ons ook nog eens gelukt om Nils te strikken. Ook hij waagde zich aan de nieuwe samoerai open wereld. Of de gameplay goed zit, dat horen jullie in de aflevering. Maar het was alvast moeilijk om het te beoordelen gezien onze redactieleden behoorlijk afgeleid werden door de bloedmooie foto-modus en rustgevende zij-activiteiten.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

リンクリスト

Zoals altijd vind je hier de handige links terug met uiteraard ook de trailers van alle aangekondigde games:

 • Geen review deze keer want onze redactie speelt het voor de fun maar er is wel een Geekster Speelt!
 • Liever beelden? Dan kan je naar de stream van Nils kijken. Ook zonder Ghost of Tsushima zeker de moeite waard! Hier is planning voor de komende dagenDIN 04/08 – 22u: LATE NIGHT SJMILLE – NIOH 2 DLC + road to Platinum !duvelcup
  WOE 05/08 – 22u: LATE NIGHT SJMILLE – Ghost of Sushi !duvelcup
  DON 06/08 – GEEN STREAM  VRIJ 07/08 – GEEN STREAM
  ZA 08/08 – 21u LATE NIGHT SJMILLE – Smash Dojo & training !duvelcup
  ZO 09/08 – 16u DUVELCUP – SMASH TOURNAMENT
 • Het nieuws kwam net na de opname van de aflevering binnen maar we zitten nu toch al in de samourai.shinobi sfeer; Sekiro krijgt nieuwe content!

Zijn jullie al begonnen aan Ghost of Tsushima?

Of zegt deze nieuwe open wereld jullie helemaal niets? Wij willen jullie mening horen! Het kan via onze Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be of via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn nog altijd welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag! (en ja, ooit gaan we naar seizoen 3. Ooit…)

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels