Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E13: Geekster verpest het Marvel-jubileum

Een nieuwe maandag, een nieuwe Castard. Anfie heeft alweer de touwtjes in handen, geflankeerd door door onze kapitein Davy en onze resident comicbuff Dennis. Het gaat alweer over Marvel, al trekken we niet naar de cinemazalen deze keer. We blijven bij de comics, want Marvel blaast wat kaarsjes uit. Hoeveel? Tachtig om precies te zijn en voor de gelegenheid hoort daar ook een speciale editie bij: de Marvel 1000, een allegaartje aan verhalen waarin alle superhelden aan bod komen. Dat feestexemplaar nemen we in deze aflevering onder de loep!

Marvel à trois

Marvel 1000 is niet zomaar een comic, het is een best-of. Voor de gelegenheid hebben grote en kleine namen achter de Marvel-comics een bijdrage geleverd, of het nu verhaal of tekeningen zijn. Het resultaat zijn een hoop kleine verhalen, soms zelfs één pagina, die nieuw leven blazen in het oude mysterie van de Eternity Mask. Davy en Dennis waren – ondanks dat echt alle personages uit Marvel aan bod komen – niet echt overtuigd. Waarom? Dat ontdekken jullie hieronder.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linklijst

De klassieke links die bij de aflevering horen. You know the drill

Feedback 1000

Ook onze honger naar jullie mening blijft hetzelfde. Wat vinden jullie van de laatste Marvel 1000? Is het zo ontoegankelijk voor beginners als het lijkt? En wat zijn jullie favorieten artiesten onder Marvel? Laat jullie horen! Het kan via Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be en het kan via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar Castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels