Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E14: Pokemon Go is terug goed!

We zijn alweer twee weken verder, dus hebben jullie vanzelfsprekend een nieuwe aflevering Castard tegoed. Deze keer blikken Anfie en Jeroen terug – en vooruit – op Pokemon Go. De mobiele variant van de catch-em-all hype mag dan over zijn piek zijn van het eerste jaar, developer Niantic is niet op zijn gat blijven zitten. We zitten namelijk al aan de vijfde generatie beestjes en dan zijn er ook nog eens alle blinkende Pokémon, nieuwe X-raids, nieuwe moves… We vatten het allemaal samen in deze nieuwe aflevering van Castard!

Ik wens de meest uitmuntende te zijn, volledig onderscheiden van mijn voorgangers…

Anfie, Jeroen en Louis (afwezig in deze aflevering) zijn de meest hardcore PokeGo-spelers binnen onze redactie. Ze gaan nog dagelijks op stap, doen mee aan de community days en zetten soms hun wekker voor een X-raid. Geen betere kandidaten dus om het te hebben over al het nieuws in PokeGo. Ze profiteren er ook even van om hun gal te spuwen over de shinies. Anfies wederhelft trekt ze aan als magneten, terwijl zij en Jeroen systematisch mogen kinkloppen. Frustraties die elke PokeGo-speler ooit wel heeft meegemaakt. Desalniettemin vatten ze samen waarom het spel nog steeds de moeite waard is in 2019. En als ze je kunnen overtuigen, vind je hun friend code hieronder om meteen goed te starten!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

National LinkDex

Omdat je niet alles kwijtgeraakt in audiovorm wordt elke Castard traditioneel geflankeerd door wat extra links. Het zijn er maar een paar deze keer. Shiny Dragonite kon weliswaar niet ontbreken. Je ziet zelf maar wat je ervan denkt…

Friend codes

Belofte maakt schuld.

Jeroen: 6457 1188 7535

Anfie: 1096 2839 4942

Vijfde generatie feedback

Zoals altijd willen we weten wat jullie denken. Zijn jullie ook nog steeds bezeten door PokeGo? Of zijn jullie al even afgehaakt? Waarom wel of niet? Laat het ons zeker weten! Het kan via Facebook, het kan op Twitter @podcastard_be en het kan via onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar Castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties zijn welkom via dezelfde kanalen. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels