Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard episode 12: Nicol Bolas en de elektrische step

Een nieuwe maand, een nieuwe Castard! En deze keer is het ook de laatste aflevering van seizoen één. Niet te geloven dat we dit al een jaar volhouden. Het concept blijft echter onveranderd, want wij gaan nog een laatste keer met het expertenpanel het onmetelijke heelal van de popcultuur af. Of althans een stukje ervan.

Vonken en vuur

Ons panel bestaat deze keer uit superexperten Nils, Jeroen en Louis, ondertussen al bijna even vaste waarden als onze co-host Anfie. Helaas kon onze eigenste overgang-queen niet aanwezig zijn deze keer. Haar laptop raakte op onverklaarbare wijze gefrituurd, waardoor opnemen nog wel kon maar niet met elkaar bellen. Vrij essentieel voor een gesprek. De uitleg hiervan ligt misschien in een van onze topics – The War of the Spark-expansie voor Magic The Gathering. We wisten dat Nicol Bolas iets van plan was, maar Anfie saboteren is gewoon pure slechtheid. Jeroen gaat hier dieper op in, terwijl kompaan-expert Nils het dan weer over de nieuwste Devil May Cry heeft en Louis ons overtuigd van zijn nieuwe elektrische step.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Het is geen Castard als je er geen handige linklijst bijkrijgt. Deze kost nu 1 white mana en brengt je extra kennis elke keer je op eentje klikt.

The Final Feedback

Aangezien dit de laatste aflevering van het seizoen is, hebben we meer dan ooit je feedback nodig. Wat vond je van het format het afgelopen jaar? Wat kunnen we beter doen? Waar kijk je naar uit voor volgende podcasts? We willen het allemaal weten. Samen met je reacties op de topics van deze aflevering, mag je dat allemaal doorsturen naar ofwel onze Facebook, of via Twitter naar @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Geen zin om de socials te gebruiken? Een mailtje naar Castard[at]geekster.be werkt ook nog steeds.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels