Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Harry Potter Wizards unite header

Castard S2E08: Harry Potter Wizards Unite

Pokémon Go is een absolute hype, wij moeten dat ook hebben!” Zo is de meeting bij Warner Bros vermoedelijk verlopen om bij Harry Potter Wizards Unite te belanden. Zal het alternatief de zomer even hard begeesteren als Pikachu en kompanen? We halen Louis erbij om het voor ons te testen en zijn verdict te geven in een gloednieuwe Castard-aflevering!

Ingewikkelde spelmechanieken, unite!

Louis, gekend van zowat elke redactie op Geekster, trok er dus op uit met smartphone in hand. Het kostte toch wat moeite blijkbaar, want naast het stappen in de buitenwereld (op zich al een opdracht) moet je ook nog eens een hoop nieuwe termen en spelmechanieken ontdekken. Veel uitgebreider dan Pokémon Go is het sowieso, al is het af en toe té voor onze Louis…

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Magisch Lexicon

Een nieuwe Castard betekent zoals altijd een handige linklijst. We hebben deze keer wat te verklaren met al die fancy vertaling in het spel. Dank u, Wizards Unite!

  • Harry Potter: Wizards Unite review – de Wizarding World in je hand
  • De officiële website van het spel
  • Gevondeling = de beesten die je moet vangen
  • Troebelaar = vijanden die je moet verslaan om Gevondelingen te bevrijden
  • Vestingen = kerkers vol kamers; de Pokégyms van dit spel
  • Register = equivalent van de Pokédex
  • Viavia’s = equivalent van Poké-eieren
  • Stappen (zie ook joggen) = esoterische actie met calorieverbranding tot gevolg

Geen brulbrieven pls

Ben jij al op stap geweest met Wizards Unite? Of zeggen al die AR-spellen je helemaal niets? Een plek om het ons te laten weten, de socials! Het kan via Facebook, via Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds richting Castard[at]geekster.be. Geen brulbrieven alsjeblieft!

Ook algemene feedback en suggesties zijn welkom via dezelfde kanalen. We doen ons best om er zo snel mogelijk werk van te maken!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels