Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Alle trailers van op Comic-Con die je moet gezien hebben

San Diego Comic-Con leverde weer tal van nieuwe trailers op van aankomende films en trailers. Sommige verrassend en anderen dan weer langverwacht.

Het volledige lijstje aan trailers telt 27 plekken. Zo is er een nieuwe blik op het vervolg van It: Chapter One, een nostalgische huiverfilm waar Stranger Things een puntje aan kan zuigen (bekijk de film nu op Netflix, ik verplicht je) en toont het derde seizoen van Westworld zich nog maar eens. Andere vervolgstukken zijn Star Trek: Picard, de film van Steven Universe en Tom Cruise die terugkeert in Top Gun: Maverick. Ook adaptaties vieren hoogtij: Netflix pakt uit met The Witcher en HBO doet ons watertanden met zowel Watchmen als His Dark Materials.

It: Chapter Two

Als je de vorige It-film nog niet gezien hebt, sluit je laptop of smartphone en zet de film op, die nu op Netflix beschikbaar is. De verfilming van Stephen Kings klassieker vindt plaats in de jaren 80, met een troepje kinderen in de hoofdrol. Dat klinkt natuurlijk bekend, maar It is veel oprechter in de portrettering van vriendschap tussen kinderen en minder in your face nostalgisch dan Stranger Things. Het vervolg komt in september uit in de bioscoop.

The Witcher

De eerste beelden van Henry Cavill met zijn afschuwelijke pruik deden me vrezen voor het ergste, maar kijk: de eerste bewegende beelden doen mij eigenlijk keihard uitkijken naar de boekenverfilming die Game of Thrones moet evenaren (maar ga toch maar de game spelen).

Star Trek: Picard

Wie had kunnen dromen dat Sir Patrick Stewart terug in zijn iconische rol als Picard ging kruipen? Niet voor een film, maar wel voor een gloednieuwe Star Trek-serie.

Steven Universe: The Movie

Ik ben nog altijd aan het bekomen van de laatste paar afleveringen van Steven Universe, en daar is de film plots. Steven is enkele jaren ouder geworden, maar moet nog steeds de aarde beschermen tegen het kwaad met zijn Crystal Gems.

The Man in the High Castle seizoen 4

The Man in the High Castle is een steengoede slow burner van een reeks. De adaptatie bouwt veel verder op het boek van Philip K. Dick met een wereld die zowel intrigerend als afstotend is. In de nieuwe clip ontdek je alvast de eerste scène van het laatste seizoen dat op 15 november uitkomt.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 6

Het is tijd om vaarwel te zeggen aan Agents of S.H.I.E.L.D. Na 7 jaar komt een einde aan de eerste Marvel-reeks en ik ken alleszins iemand die het daarmee wel zwaar zal hebben. De serie heeft er nog vier afleveringen te gaan van seizoen 6 en loste daarvoor een trailer. Volgend jaar volgt dan het zevende en laatste seizoen.

Watchmen

https://youtu.be/1yKq1PRvPJQ

Iedereen blijft maar sceptisch doen over Watchmen van HBO, en als iemand die genoten heeft van de verfilming (wel voor ik de comic las), durf ik ook verklaren dat ik zit af te tellen om terug te keren naar het enige metasuperheldenverhaal dat ertoe doet.

His Dark Materials

His Dark Materials is een co-productie van HBO en BBC, en met hun krachten gecombineerd lijken ze, op de trailers afgaand, een parel gemaakt te hebben. Dafne Keen, Ruth Wilson, James McAvoy, Lin-Manuel Miranda en de fantasy van Philip Pullman? Moet ik nog meer zeggen? Nee, geniet van de trailer.

The Walking Dead seizoen 10

Ik zit ondertussen al een paar seizoenen achter op The Walking Dead en heb me voorgenomen om het ooit nog eens in te halen, terwijl ik spoilers probeer te vermijden. Het zou redelijk goed moeten zijn momenteel, en of het volgende seizoen er ook zo uitziet, kan je zelf beoordelen in de trailer.

O ja, een spoiler die niemand kon vermijden: Andrew Lincoln is uit de reeks geschreven, maar zal als Rick Grimes wel nog opdraven in een trilogie van films. Hier is een teaser voor de eerste ervan:

21 Bridges

Black Panther-acteur Chadwick Boseman moet het eiland Manhattan afsluiten van de buitenwereld op zijn jacht naar twee massamoordenaars. 21 Bridges komt in de herfst uit.

Top Gun: Maverick

Ik kan mezelf niet eens herinneren wat ik vond van Top Gun, maar ondertussen keert Tom Cruise wel terug in het vervolg. Zolang hij zijn stunts maar weer zelf doet.

The Dark Crystal: Age of Resistance

Meer dan 30 jaar na de originele poppenfilm van Jim Henson brengt Netflix samen met een sterrencast (Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Mark Hamill, Simon Pegg, Alicia Vikander, Helena Bonham Carter, Keegan-Michael Key én Andy Samberg) een prequelserie erop uit. The Dark Crystal: Age of Resistance behoudt de charme van de film en lijkt een waar festijn van praktische visuele effecten te worden.

Creepshow

In 1982 schreef Stephen King een aaneenschakeling van kortfilms, geregisseerd door George A. Romero. Op 12 september verschijnt de televisieversie ervan met heel wat horror die op je lachspieren moet werken.

Terminator: Dark Fate

Hebben we echt nog nood aan een nieuwe Terminator-film na de flop die de vorige was? Als het van Deadpool-regisseur Tim Miller afhangt zeker wel.

Mayans M.C. seizoen 2

https://youtu.be/ECxZm3eCUUM

De spin-off van Sons of Anarchy is ondertussen aan zijn tweede seizoen toe. Vuurgevechten afgewisseld met lange ritjes op de motor, wat meer heeft een koele kikker als jij nodig?

Jay and Silent Bob Reboot

Kevin Smith haalt zijn personages Jay en Silent Bob opnieuw boven voor een eigen film. Reken op heel wat bekende koppen zoals Val Kilmer, Chris Hemsworth, Rosario Dawson en meer.

Preacher seizoen 4

Op de redactie van Geekster hebben we nooit echt warm gelopen voor Preacher, de stripverfilming van AMC van de comics van Garth Ennis en Steve Dillon. Misschien onterecht, en misschien dat ik de serie ooit eens in haal op Amazon Prime. Contacteer me gerust met een lofzang over de serie en ik zet Preacher meteen op.

Harley Quinn

https://youtu.be/XhSj3PvDTfo

Op DC’s eigen streamingdienst zal de uitgever ons trakteren op Harley Quinn, een animatieserie voor volwassenen met Kaley Cuoco in de hoofdrol. De trailer doet me vooral mijmeren over de tekenfilmreeks van Deadpool door Donald Glover die nooit het levenslicht heeft mogen zien.

Supergirl

https://youtu.be/M_FBPbfkcrk

Supergirl keert terug voor een vijfde seizoen, en deze keer met een broek aan in de plaats van een rokje.

Carnival Row

Amazon heeft me flink verrast met deze Carnival Row, een Victoriaanse fantasyreeks met Cara Delevingne en Orlando Bloom in de richting van Penny Dreadful, maar met nog meer magie. De reeks verschijnt al op 30 augustus.

The Flash seizoen 4

https://youtu.be/1RCKWBaiUS0

Het zesde seizoen van The Flash introduceert slechterik Ramsey Rosso, ook wel gekend met zijn sinistere bijnaam Bloodwork. In de comics ziet dat er alleszins gruwelijk uit.

neXt

https://youtu.be/Fzdc_jDM1PY

neXt wil inspelen op de AI-hype. In de reeks moet John Slattery ervoor zorgen dat zijn eigen creatie de wereld niet vernietigd.

Infinity Train

Deze nieuwe tekenfilmserie is al een tijdje in ontwikkeling, drie jaar om precies te zijn nadat de kortfilm ervan viraal ging. Infinity Train lijkt een wilde rit te worden.

The Expanse seizoen 4

Wat je ook mag vinden van Amazon, elke sciencefictionfan mag hen bedanken om The Expanse een tweede leven te schenken. Het vierde seizoen verschijnt op 13 december op Amazon Prime Video.

Snowpiercer

Het lijkt wel eeuwen geleden dat de tv-versie van Bong-Joon ho’s Snowpiercer (zelf een stripverfilming) werd aangekondigd. De eerste trailer toont wat we al kennen, maar met andere koppen zoals die van Jennifer Connelly.

Westworld seizoen 3

https://youtu.be/64CYajemh6E

Het tweede seizoen van Westworld bewees dat de serie op zijn best is geworden als het epische karakterontwikkeling naar voren brengt, en op zijn minst is als er voor de zoveelste keer gespeeld wordt met tijd, geheugen en mysterie. Ik ben benieuwd welke richting het derde seizoen zal uitgaan, maar hoe dan ook wacht ik vol ongeduld op volgend jaar.

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels