Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard special: Gamescom 2019

We zijn weer op uitstap met de gamesredactie. Deze keer niet naar het verre L.A. maar dan wel bij onze oosterburen en vrienden van de bratwurst: Keulen. Gamescom streek neer in de Koelnmesse en dus zijn we met z’n allen vinger aan de pols gaan nemen bij de games van eind 2019 en 2020. Ons volledig avontuur van 2 dagen ontdekken jullie in de nieuwste Castard-special: Gamescom 2019!

Hands-off AAA, goeie indies en het jaar van Kakarot

Over twee dagen hebben wij – Yves, Nils, Martin en mezelf – een hoop games mogen spelen en zien. Te veel om hier op te lijsten maar daarvoor is de linklijst hieronder natuurlijk. Het was alleszins een goed jaar, al hadden Yves en ikzelf toch al een ferm deel gezien op E3. Nils was gelukkig wel nog ongespoiled. Helaas moeten we Martin verontschuldigen voor deze specials, aangezien hij met de trein terugkeerde en dus niet bij Nils bleef overnachten, waar we uiteindelijk ook hebben opgenomen. Het was laat, en de audio galmt een beetje. Hopelijk vergeven jullie het ons. Wij moesten gewoon ons relaas kwijt voor alle energie op was. Geniet ervan!

valkyria chronicles 4
De rij voor Valkyria Chronicles was onterecht kort op Gamescom 2018.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Jullie kennen het liedje al: bij elke Castard hoort een handige linklijst. Net zoals bij de Castard-special over E3 wordt deze stilaan aangevuld naarmate onze artikels online komen. Waar we al naar kunnen verwijzen van de aflevering zal je hieronder wel al terugvinden. Hou de lijst dus in de gaten voor updates.

Dag 1

Dag 2

Loooooooooooooooot

The Heart of feedback

Zoals gewoonlijk vissen we hier naar jullie mening. Naar Gamescom geweest? Of gewoon megahyped voor een bepaalde titel? Vuur het allemaal op ons af via Facebook, via Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds richting Castard[at]geekster.be.

Ook algemene feedback en suggesties zijn nog steeds welkom. Hou er wel rekening mee dat deze aflevering op locatie opgenomen. Desalniettemin, laat het ons weten en we houden er zeker rekening mee!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels