Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Grote Castard: nagenieten van Endgame (met een ton spoilers!)

Het is de eerste keer dit seizoen dat jullie getrakteerd worden op een Grote Castard en die kon uiteraard over niets anders gaan dan Marvel’s Endgame. Wie het hoort donderen in Keulen: een Grote Castard is waar we ons volledig laten gaan zonder tijdsbeperking en zonder ledenstop. Iedereen die iets kwijt wil, mag mee komen doen. Deze aflevering zit dus vanzelfsprekend boordevol spoilers. Wie hier allergisch aan is, sluit best nu meteen de pagina af. Immune mensen en nieuwsgierigen, hier is jullie aflevering!

We’re in the endgame now

Voor deze super-deluxe aflevering hebben we er niet alleen vaste klanten Elien en Jana bijgehaald. Comicbuff en kapitein van ons moederschip Davy komt ook zijn zegje doen, alsook onze andere comic-kenner Dennis, die voor het eerst op de ether komt. Anfie kon er helaas niet bij zijn, dus vervult Jason een dubbele positie. Iets moeilijker wel, want hij heeft de film nog niet gezien. Er zijn dus duidelijk zotten in deze wereld. Samen hebben we het in het lang en in het breed over wat we fantastisch vonden, wat we een pak minder vonden en vooral, waarom sommige personages niet de screen time kregen die ze verdienden.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Geen Castard zonder handige links, al is het voor een Grote Castard toch een piepkleine lijst.

The hardest feedback requires the strongest will

Zoals altijd willen we jullie ook horen: was Endgame het einde dat de hele Avengers-saga verdiende? Of moet het hele plot wat herzien worden? Kon je met de beslissing van je favoriete held of heldin leven? Laat het ons allemaal weten via Facebook, via Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. We zijn benieuwd naar jullie mening en zotte theoriëen.

Ook algemene feedback en suggesties over de reeks mogen jullie inzenden. Deze mogen ook naar  Castard[at]geekster.be. We laten je dan snel iets weten!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels