Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard Podcast: Michiel heeft eindelijk een PS5 te pakken! Was het de moeite?

Bijna 365 dagen, zo lang heeft het geduurd eer onze redactie een PS5 te pakken kreeg. Michiel hoort nu bij het select clubje dat de Demon’s Souls remake kan spelen, maar was het nu het ingecalculeerde wachten waard? Michiel vertelt ons alles over zijn avontuur en eerste ervaring, vreemd genoeg nog relevant bijna één jaar na de officiële release.

Big Boy 5

Samen met the-one-and-only Michiel en mede-gamesredactrice Aaricia vliegen we nog eens over de moeilijke launch van de laatste Sony-console voor we kort recenseren en zien of het nu al die moeite loonde. Heeft Michiel nu wat te spelen? Is het ook werkelijk een upgrade ten opzichte van zijn PS4 pro? En kan het op tegen de streamcapaciteiten van een pc? Of het online aanbod bij concurrent Microsoft? Een antwoord op al deze vragen in jullie nieuwe Castard!

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Spotify, Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Linklijst

Hieronder een link naar alle games die aan bod komen zodat jullie toch ook iets zien van die nieuwe graphics:

Hebben jullie al een PS5 te pakken?

Of hebben jullie juist helemaal geen interesse gezien de concurrentie? Wij willen jouw mening horen! Het kan zoals altijd op onze Facebook, op onze Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mailen mag ook nog steeds naar castard[at]geekster.be.

Algemene feedback en suggesties mogen ook nog steeds. Als we iets beter kunnen doen, dan horen we dat graag!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels