Blijf op de hoogte
Geekster nieuwsbrief

Inschrijven

Castard S2E06: Godzilla King of the Monsters

Twee weken zijn alweer verstreken, dus hebben jullie een nieuwe Castard tegoed. We trekken weer richting cinemazalen om ons onder te dompelen in de wondere wereld van oversized monsters. Godzilla is namelijk terug met Godzilla: King of the Monsters, en onze puur en onversneden bol energie genaamd Nils kon dat voor geen geld in de wereld missen. Zijn verdict? Dat horen jullie in deze gloednieuwe, spoilervrije aflevering!

Gojiraaaaaa

Als twee gigantische monsters op elkaar slaan, is Nils in de buurt. Met een persvisie op zak voor de IMAX-zaal en gecertificeerde explorers outfit ging hij voor ons uitvissen of de nieuwste film Godzilla terug op de kaart zet. De revival van ieders favoriete gigantische hagedis blijkt bovendien ook een volledige monsterverse met zich mee te brengen. Nieuwe tijden, al gaan we zeker niet moeilijk doen over extra monsterknok in de toekomst.

Onze podcasts zijn zoals steeds te beluisteren via Anchor: hieronder, op hun website of via de app.

Of je kan ook luisteren en je abonneren via Apple Music, Pocket Casts, Overcast, Google Podcasts, Breaker, Castbox en RadioPublic.

Geen Castard zonder handige linklijst, deze keer in voor de gelegenheid aangepaste grootte:

Laatste woorden voor de monsters overnemen

We willen natuurlijk ook jullie mening kennen. Staan jullie te popelen voor een nieuwe kaiju-film? Of hebben jullie het wel gehad met over-the-top, CGI-gevulde popcorncinema? Vuur het allemaal op ons af via Facebook, via Twitter @podcastard_be of op onze officiële Geekster Discord. Mocht de wifi uitvallen door een kaiju aanval, stuur dan gerust een mailtje naar Castard[at]geekster.be.

Ook algemene feedback en suggesties zijn nog steeds welkom. We laten je dan snel iets weten!

Total
0
Shares
Een reactie achterlaten
Gerelateerde artikels